Odlazeći sa Lastova poslednji put sa roditeljima... Lena Kovačević na odmoru evocirala uspomene i rastužila pratioce

Odlazeći sa Lastova poslednji put sa roditeljima... Lena Kovačević na odmoru evocirala uspomene i rastužila pratioce

Autor: | 27/06/2024

0

Lena Kovačević odmara se na Lastovu

Lena Kovačević ovih dana se odmara u Dalmaciji, na Lastovu, ostrvu za koje je, kako je otkrila, posebno vezana još od detinjstva.

Popularna pevačica objavila je album fotografija koje bude nostalgiju svim zaljubljenicima u jadransku obalu: zalasci sunca, stare kamene kuće, prelepe plaže, more, brodovi...

Boško Karanović

“Sabiram i oduzimam vreme i dane, i tako dođem do broja od skoro 600 dana provedenih na ostrvu Lastovo. To je pored Beograda i Amsterdama onda mesto gde sam provela najviše vremena."

"Punih deset godina kao dete sam ovde boravila 60 dana godišnje”, napisala je Lena na početku objave, koju prati pesma Dina Dvornika "Tebi pripadam".

Pročitajte: Lena Kovačević od majke je nasledila lepotu i šarm, Nada je bila prava dama

“Sve do tog naglog prekida gde na slici, odlazeći sa Lastova poslednji put sa roditeljima, mamom ispod naočara uplakanom, na trajektu, svesni komplikacija koje dolaze, gubim kontakt sa ostrvom koje je bilo naša druga kuća. Imala sam tada nepunih 10 godina, najbliže godinama mog mlađeg sina.”

 

 

“Nakon toliko mnogo godina, volim ponovo svaku tvoju uvalu. Tvoje meštane koji su me dočekali kao da sam se vratila kući. Divlje, svoje, drugačije, nepredvidivo, tajnovito, skriveno od pogleda turista.”

Pročitajte: Lena Kovačević više ne izgleda ovako - Plava kosa bila je njen zaštitni znak, a sada...

Lepa pevačica nedavno je doživela veliki gubitak – njena majka Nada preminula je posle duge i teške bolesti. Boravak na Lastovu probudio je mnoge emocije i uspomene na dane koje je s roditeljima provela na tom čarobnom komadu zemlje u Jadranskom moru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti