Mala matura i veliki planovi: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova oduševio, zapamtite dobro to ime

Mala matura i veliki planovi: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova oduševio, zapamtite dobro to ime

Autor: | 28/06/2024

0

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova mali maturant

Nataša Miljković i Srđan Timarov danas imaju veliki povod za slavlje. Ponosnim ih je, kao i mnogo puta do sada, učinio njihov jedinac Lazar.

Miloš Nadaždin

 

Simpatični dečak, koji je nedavno napunio 14 godina, zaokružio je jedno poglavlje svog života, pa i detinjstva.

“Mala matura”, napisao je Srđan Timarov uz fotografiju sa sinom i bivšom suprugom. Prizor srećne porodice upotpunila je numera Đoleta Balaševića “Jesen stiže, dunjo moja”.

Pročitajte: Najveća trauma u životu ih je zauvek zbližila - Srđana Timarova i Natašu Miljković veže bolna uspomena

Srđan i Nataša su još pre nekoliko godina okončali bračnu zajednicu, ali su ostali u odličnim odnosima. Bez sumnje, najbolji su primer kako bivši emotivni partneri treba da se ponašaju, pogotovo ako imaju decu.

Instagram

 

Lazar Timarov, kome tek predstoji upis u srednju školu, čini se da je već izabrao svoj put. Nije želeo da bude ni novinar, ni glumac, poput poznatih roditelja.

Njegov izbor je sport, i to ne bilo koji. Naime, automobili su mu velika ljubav, a najveća želja da postane vozač Formule 1.

Mama i tata su odlučili da podrže njegovu strast i pomognu mu u ostvarenju sna, a on je opravdao poverenje i već nekoliko sezona osvaja trofeje na prestižnim takmičenjima, kako u zemlji, tako i u Evropi.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin