Veljko i Bogdana na Vidovdan krstili sina: Dragi naš Isaija, veliki te posao čeka...

Veljko i Bogdana na Vidovdan krstili sina: Dragi naš Isaija, veliki te posao čeka...

Autor: | 28/06/2024

0

Veljko Ražnatović na Vidovdan krstio sina Isaiju

Veljko i Bogdana Ražnatović sredinom maja po treći put su postali roditelji. Sin Isaija na svet je stigao u jednoj privatnoj bolnici, a mama i beba su već posle nekoliko dana bili kod kuće, gde su najmlađeg brata s nestrpljenjem dočekali Željko i Krstan.

Boško Karanović

 

Isaija Ražnatović danas je kršten u Hramu svetog Save na Vračaru, četrdeset dana posle rođenja.

Ceremonija je bila intimna, bez prisustva medija, u najužem krugu porodice.

Pročitajte: U Veljkovom životu ON zauzima posebno mesto - Bio mu je kum na venčanju, a sada je krstio Isaiju

Ponosna majka obukla je belu haljinu, Veljko je bio u jednostavnoj crnoj odevnoj kombinaciji, a uz roditelje je bio i najstariji sin Željko.

Instagram

 

– Dragi naš Isaija Ražnatoviću! Dobro došao u slavnu familiju Ražnatovića! Veliki te posao čeka i slava... Moraćeš baš da se potrudiš da tu gde si se rodio budeš veći od slavnih predaka!!! Ja znam da hoćeš – glasi poruka koju je Veljko objavio na Instagramu, ali je sakrio identitet potpisnika.

Instagram

 

Povodom rođenja malog Isaije u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju organizovana je proslava koja je trajala do kasnih sati, a kojoj su prisustvovale i brojne javne ličnosti.

Nema sumnje da će tako biti i povodom krštenja, čime će se samo nastaviti slavljenički niz, u koji se ubraja i venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja, kao i rođendan Cece Ražnatović.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images