Majka u 52. godini: Sanja Maletić podelila prvu sliku ćerke Vanje

Majka u 52. godini: Sanja Maletić podelila prvu sliku ćerke Vanje

Autor: | 29/06/2024

0

Pevačica Sanja Maletić porodila se u 52. godini i na svet donela devojčicu Vanju. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Hrabra pevačica, koja nije želela da odustane od sna o majčinstvu, više puta je govorila o vantelesnoj oplodnji i nastojanju da postane majke. 

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu – ispričala je jednom prilikom. 

Pročitajte: Bolest je Jeleni iz Zane uskratila da postane majka - Pokušavali smo na razne načine ne znajući za problem

– Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - izjavila je Sanja svojevremeno za “Novu”.

Instagram

 

Sanja Maletić je celu trudnoću iznela u strogoj tajnosti, a sada je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila prvu sliku ćerke Vanje. 

 – Sreća moja. Tetkina ljubav se rodila. Toliko sam ponosna na tebe. Vanja. 28.06, Vidovdani moji – je Sanjina sestra na Instagramu uz fotografiju bebe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti