Kako su porasle! Nikolija Jovanović prvi put pokazala ćerke i raznežila javnost

Kako su porasle! Nikolija Jovanović prvi put pokazala ćerke i raznežila javnost

Autor: | 30/06/2024

0

Ćerke Nikolije Jovanović prvi put u javnosti

Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju dve ćerke, ali ne vole da ih eksponiraju. Toliko ih kriju i insistiraju na privatnosti, da dugo nismo znali čak ni kako se devojčice zovu.

Ove godine popularni par slavi prvu deceniju ljubavi, koja još nije krunisana brakom, ali, kako je atraktivna pevačica jednom prilikom rekla, za to postoji više razloga.

Petar Đorđević

 

U svakom slučaju, njih dvoje su srećni i uživaju u porodičnoj harmoniji koju dele sa Reom, koja u septembru puni osam godina, i Hanom, koja će u julu proslaviti treći rođendan.

Pročitajte: Javno je plakala jer je surovo porede sa majkom - Ovako Nikolija Jovanović izgleda u kupaćem

Fotografija koju je Nikolija objavila u Instagram storiju oduševila je njene pratioce, ali i svekoliku javnost, budući da je ovim potezom zaista napravila presedan.

Pošto je tata trenutno na turneji, devojčice prave društvo mami na odmoru u Vuljameniju, prelepom letovalištu na atinskoj rivijeri. Opšti utisak je da su ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića baš porasle.

Instagram printscren

 

„Radost življenja“, napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj vidimo Reu i Hanu kako u kasnim popodnevnim satima šetaju sa mamom, sve tri u laganim letnjim haljinama.

Pročitajte: Nisam se udala za Relju, zbog... Nikolija posle 10 godina otkrila razlog, teško da će se predomisliti

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno, odvajam te dve stvari - izjavila je svojevremeno ćerka folk dive Vesne Zmijanac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages