I ona kupaći za trku ima! Jelena Bačić Alimpić pokazala liniju u šestoj deceniji i ostavila bez daha celu plažu

I ona kupaći za trku ima! Jelena Bačić Alimpić pokazala liniju u šestoj deceniji i ostavila bez daha celu plažu

Autor: | 30/06/2024

0

Jelena Bačić Alimpić u kupaćem kostimu

Pre nekoliko dana zvanično je počelo leto, a s njim i takmičenje za najbolji kupaći kostim na javnoj sceni. Ili za najbolje obline? Svejedno... U svakom slučaju, sezona je otvorena.

U trku se upravo uključila i Jelena Bačić Alimpić. Nekad uspešna voditeljka, danas jedna od najčitanijih spisateljica, uspela je da nas raspameti uprkos činjenici da uveliko hoda šestom decenijom života i da ima zvanje bake koje s velikim ponosom nosi.

G. A. / ATAImages

 

Ovih dana Jelena se odmara na Šolti, jednom od najlepših dalmatinskih ostrva, gde uživa zajedno sa ćerkom Dunjom, koja je nedavno diplomirala u Holandiji.

Pročitajte: Preterali ste sa hranom? Dijeta Jelene Bačić Alimpić dovešće vas u red

Zagledana u daljinu, Jelena sedi na jednoj steni, pod suncem, a svetloplavi bikini savršeno se složio sa modrom bojom mora koje je okružuje.

 

 

U prvom planu su leđa, ali i izvajane noge. Na jednoj vidimo tetovažu ptice, koju je uradila pre nekoliko godina u želji da podrži želju sina Marka da se istetovira. On ima istu sliku na ruci.

Pročitajte: Unuka Jelene Bačić Alimpić proslavila 1. rođendan - Torta je pojam elegancije, a tek kad vidite Milin stajling

„Prelepa Šolta sa sirenom na stenju“, glasio je jedan od komentara. U svakom slučaju, Jelena Bačić Alimpić u kupaćem kostimu nikog nije ostavila ravnodušnim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zorana Mandić/ATA IMAGES