Amal i Džordž uhvaćeni na delu pod suncem Sen Tropea: Ne kriju da su zaljubljeni kao prvog dana

Amal i Džordž uhvaćeni na delu pod suncem Sen Tropea: Ne kriju da su zaljubljeni kao prvog dana

Autor: | 30/06/2024

0

Amal i Džordž Kluni letuju na Azurnoj obali

Imaju prelepu kuću na jezeru Komo, vrednu staru vilu na Temzi u Berkširu, seosko imanje u vinskom regionu u Provansi... Više vremena provode u Evropi nego u Americi, iako s druge strane Atlantika imaju više posla.

Amal i Džordž Kluni koriste svaki slobodan trenutak da skoknu do Starog kontinenta, a ovih dana paparaci sa Azurne obale imaju pune ruke posla, budući da se slavni par čekirao u mondenskom Sen Tropeu.

Profimedia

 

Holivudski srcelomac i zgodna pravnica ovogodišnji letnji odmor počeli su na jugu Francuske. To su nam otkrili fotografi koji su im ovog vikenda pratili trag od parkinga do jednog mondenskog restorana.

Pročitajte: Potopljeno raskošno imanje Klunijevih u Engleskoj vredno 18 miliona dolara

Nisu se ni trudili da ih ignorišu, naprotiv. Amal se smešila direktno u kamere dok je držala supruga za ruku na putu do restorana. Sedeli su na terasi, delimično zaklonjeni živom ogradom, i uživali u ručku.

Oboje su se odlučili za ležernu letnju garderobu. Zgodni Džordž, koji je očigledno pronašao neku formulu za zaustavljanje vremena, imao je belu polo majicu i sive pantalone, dok je lepa Amal blistala u kratkoj haljini.

Profimedia

 

Romantična kreacija sa floralnim desenom istakla je njenu besprekornu siluetu, a još više duge noge.

Pročitajte: Amal izgleda kao antičko božanstvo, a ovo je dama koja je za to zaslužna - Upoznajte taštu Džorža Klunija

Ovog septembra Klunijevi će proslaviti prvu deceniju srećnog braka. Dugačak staž za holivudske prilike, mora se priznati, ali za njih dvoje nema zime - zaljubljeni su kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cindy Ord/Getty Images

Slične Vesti