Dragana će zanemeti kad vidi o kome je reč: Ovo je nova devojka Marka Bijelića

Dragana će zanemeti kad vidi o kome je reč: Ovo je nova devojka Marka Bijelića

Autor: | 01/07/2024

0

Nova devojka Marka Bijelića je zanosna plavuša

Zgodni sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića jedan je od najpopularnijih frajera na društvenim mrežama. A to nije samo zato što mu je majka velika zvezda.

Izgleda kao Apolon, voli brze i moćne automobile, uspešan je student, živi u Beču, ima i dvorac... Marko Bijelić jednostavno izaziva pažnju gde god se pojavi.

Dejan Milićević

 

S obzirom na to da lepši pol lomi noge za njim, nije nikakvo čudo što je interesovanje za njegov emotivni život enormno.

Na sve načine devojke pokušavaju da uđu u trag njegovoj lepšoj polovini, pa se tako donedavno pisalo da je u vezi sa izvesnom Anastasijom.

Pročitajte: Dragana Mirković u dvorcu više nije sama - Odlučio je da se vrati i beskrajno je usreći

Sećamo se da mu je pružala podršku u teškim trenucima, kada su njegovi roditelji objavili da se razvode, a pre toga mu je pravila društvo na Draganinom koncertu u Beogradu.

Međutim, izgleda da je atraktivna crnka sada – prošlost. Na njeno mesto, ako je verovati društvenim mrežama, došla je jedna plavuša.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ko je nova devojka Marka Bijelića?

Na Instagramu se predstavlja kao Melani, a ima više od 23.000 pratilaca.

Među njima je i sin Dragane Mirković. Jedno drugom lajkuju svaku objavu, što je, naravno, probudilo sumnju u svakom ko je na to obratio malo više pažnje.

Instagram

 
 

“Izdao” ih je i jedan od njenih poslednjih storija. Ne vidimo im lica, ali su u prvom planu ruke, muška i ženska, prebačene jedna preko druge tokom vožnje kolima.

Na njegovoj ruci je brojanica. Istu takvu nosi Marko, pa nam nije trebalo dugo da saberemo dva i dva.

Instagram

 

Fotografije koje Melani Dimitrijević objavljuje na svom profilu prilično su intrigantne, jer se ne ustručava da istakne atribute. Dekolte je vrlo često u prvom planu.

Koliko će se to dopasti Markovoj mami, koja je uvek isticala da se ne meša u ljubavni izbor dece, tek ćemo da vidimo...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram