Nikola Kojo ćuti o najvećoj porodičnoj tragediji: Smrt ih zauvek razdvojila, ove detalje niko ne zna

Nikola Kojo ćuti o najvećoj porodičnoj tragediji: Smrt ih zauvek razdvojila, ove detalje niko ne zna

Autor: | 02/07/2024

0

Tragedija Nikole Koje potresla javnost

Iako je Nikola Kojo jedan od naših najpopularnijih glumaca, o njegovom privatnom životu ne zna se praktično ništa.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, javnost je bila izuzetno potresena kada je Nikola Kojo doživeo veliku porodičnu tragediju prošle godine krajem juna meseca.

Pročitajte: Nikola Kojo ljubi Vladimirov krst, majci pozlilo - Pretužne scene na sahrani brata našeg glumca, da srce prepukne FOTO

Njegov brat Vladimir Kojo izgubio je život u 60. godini života na Beogradskom hipodromu.

Vladimir je sahranjen 4. jula na Novom groblju u Beogradu. U kapelu je među prvima ušao poznati glumac, koji je doneo venac od crvenih gerbera, potreseno poljubio krst, a zatim sa ostalim članovima porodice primao izjave saučešća.

Nikolino ime tada se našlo na čitulji koju je objavila porodica, u kojoj se kao ožalošćeni navode: majka Milica, sin Velja, braća Nikola, Ljuba Miroslav, sestra Brankica, tetka Jagoda, kao i ostala rodbina i prijatelji.

Glumac do danas nije ni reč izustio o velikom bolu sa kojim se nosi već dugih godinu dana.

Podsetimo, smrt Vladimira Koje, brata poznatog glumca Nikole Koje, koji je nastradao na hipodromu kada ga je udario konj, potresla je javnost. Njegova nekadašnja emotivna partnerka Sanja Dabović prisustvovala je tragičnom događaju.

- Mnogo je teško ponovo proći kroz sve, zato sam i bežela od medija. Tog dana smo krenuli na trening. Vlada ga je držao. Konj je ušao na stazu i u jednom trenutku džokej je pao sa životinje.

Krenula sam da vidim da li je džokej dobro. Konj je trčao toliko brzo da ja ni na trkama nisam videla tako nešto. Koja je stajao sa desne strane ulaza na stazu iza rastinja. Taj deo nije pregledan, zapravo poprilično je opasan jer se ne odražava kako treba.

ATA Images

 

Iako mi je konj išao u susret mene je zaobišao. Vrdnuo je levo ka izlazu jer konji traže put do štale, to im je poznato mesto i nikada namerno neće zgaziti čoveka.

Međutim, od rastinja konj nije video Koju koji je krenuo ka stazi da bi ga zaustavio i da bi video šta se dešava - prepričava tragediju.

- Okrenula sam se za konjem i izgovorila samo B od reči beži... Nažalost, konj je pokupio Vladu, udario ga u grudi i bacio visoko. Digao ga je sa zemlje i Koja je pao svom težinom jer je bio ogroman čovek i srcem i telom... Pao je na rizlu koja se nalazi ispred staze.

Pritrčala sam, okrenula ga na levi bok. Krvario je iz nosa i usta, teško je disao. Ljudi su doneli vode, izvadila sam mu jezik. Dotrčao je njegov sin Velimir.

Nas dvoje smo ga održavali u životu dok nije stigla Hitna pomoć. Dva puta nam je prestao da diše na rukama.

Dalje znate i sami, bio je u komi devet dana. Glava mu je bila u redu, ali konj mu je polomio sedam rebara i probušio oba plućna krila - kroz suze priča Sanja za Kurir.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel