Dejvid Bekam je glavna faca na Vimbldonu, a tek da vidite u čijem društvu prati mečeve

Dejvid Bekam je glavna faca na Vimbldonu, a tek da vidite u čijem društvu prati mečeve

Autor: | 03/07/2024

0

Majka Dejvida Bekama ukrala šou na Vimbldonu

Svetska sportska javnost trenutno je podeljena između dva velika događaja – Evropskog prvenstva u fudbalu i Vimbldona. Ipak, reklo bi se da se na prestižnom grend-slemu u Londonu okupilo više ličnosti sa zvezdanim statusom.

Ne mislimo samo na šampione belog sporta, već i na one koji ih bodre iz publike i izazivaju jednaku, ako ne i veću pažnju. Među njima je legenda koja je već postala inventar Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu, Dejvid Bekam.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Iako je turnir tek počeo, slavni fudbaler već se pojavio na centralnom terenu. Pratio je i meč prvog kola, a društvo mu nije pravila supruga, već druga najvažnija žena u njegovom životu – majka Sandra Vest.

Pročitajte: Od Viktorije ni traga ni glasa - Na gala večeri Dejvid Bekam blistao u društvu elegantne plavuše 

Viktorija je, očigledno, bila zauzeta. Ili nije ljubitelj tenisa, pošto je stvarno retko viđamo na tribinama. Ali, zato je tu gospođa Sandra.

Clive Brunskill/Getty Images

 

I ona važi za damu od stila i ukusa. To je dokazala i ovog puta, dok je sa sinom iz kraljevske lože posmatrala okršaj između Karlosa Alkarasa i Marka Lajala.

Za ovu priliki Beks je odabrao savršeno odelo i svetloplavu košulju. Bio je odlično raspoložen i rado se slikao sa obožavaocima, naročito sa obožavateljkama.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Gospođa Sandra, koja ima 75 godina, odlučila se za elegantnu belu kombinaciju.

Pročitajte: Svet gleda i ne veruje šta je Dejvid dobio od Viktorije - Njega poklon oduševio, druge iznervirao

Kako piše Daily Mail, fudbaler i njegova majka veoma su bliski, imaju poseban odnos i oboje vole tenis. A kako ovaj sport Viktoriji nije zanimljiv, Dejvid je vrlo brzo pronašao društvo za Vimbldon.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Najnovije vesti