Telefonski imenik Jelene Karleuše nešto najčudnije što smo videli: Ovako diva upisuje (ne)prijatelje

Telefonski imenik Jelene Karleuše nešto najčudnije što smo videli: Ovako diva upisuje (ne)prijatelje

Autor: | 04/07/2024

0

Zvezda treće, poslednje večeri Belgrade Music Week festivala bila je Jelena Karleuša.

Muzička zvezda izazvala je euforiju već u bekstejdžu. Stigla je u pratnji armije telohranitelja, u crnoj haljini sa bretelama, sa novom bob fizurom koja joj je, kako su primetili, osvežila imidž.

Miloš Miletić

 

Spektakularan nastup, kojim je ponovo pomerila granice šou-biznisa, počeo je pola sata posle ponoći.

Pročitajte: Palite, miševi, jer stigla je Godzila - Karleuša sravnila sa zemljom Ušće i konkurenciju, a onda se na scenu popeo ON

Na neobičnom stajlingu, koji je JK osmislila specijalno za ovu priliku, mogu da joj pozavide i najveće svetske muzičke zvezde.

Bodi sa efektnim detaljima i prorezima istakao je sve atribute, mada su mu šou zamalo ukrale duboke metalik čizme, trenutno veliki modni hit.

Nema šta, Jelena je po ko zna koji put pokazala da je i “Alfa” i “Omega”.

Interesantno je da već danima na društvenim mrežama kruže snimci Jeleninog intervjua posle spektakla, a jedan od njih privukao je najviše pažnje.

 

 

Naime, upitana od strane sedme sile kako upisuje imena u svoj imenik na telefonu Jelena Karleuša je odgovorila u svom stilu i nasmejala sve prisutne, ali i one koji su odgledali njen snimak na društvenim mrežama.

- Upisujem sve. Punim imenom i prezimenom, nadimkom i zvanjem i javljati se i nejavljati se i upozorenje u zagradi - rekla je Jelena uz osmeh na licu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages