Aleksa Avramović ODUSTAO, ovo je razlog

Aleksa Avramović ODUSTAO, ovo je razlog

Autor: | 06/07/2024

0

Aleksa Avramović odustao

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović, prema navodima domaćih medija, trebalo je da pređe u Makabi iz Tel Aviva, a navodno je u jednom trenutku prijatelju otkrio da bi voleo da nastupa za Ponos Izraela.

Međutim, kako javljaju dobro obavešteni lokalni izvori, razgovori ne teku baš u najboljem smeru i sve je izvesnije da do dogovora neće doći.

Naime, Aleksa preferira da ne nastupi ipak na toj sceni zbog straha za svoju bezbednost usled ratnog stanja, kako izvori tvrde.

Yong Teck Lim/Getty Images

 

 

Iako su Makabiju potrebna pojačanja, veoma je teško ubediti sportiste da se odazovu usled cele problematike u kojoj se država nalazi.

Avramović svakako ima ugovor sa Partizanom na još jednu godinu, ali nije u prvom planu Željka Obradovića, pa se još uvek čeka ishod cele situacije.

Pročitajte: Omiljeni par u večernjem izlasku - Prelepa supruga Alekse Avramovića održala modnu lekciju na crvenom tepihu

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije igraće 28. jula protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu grupe C na Olimpijskim igrama u Parizu.

Kin-Wai YUEN / Sipa Press / Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia