Ožiljci na licu i rana na srcu: Reči majke Ane Nikolić će vas slediti, dok joj je ćerka prolazila pakao, ona je...

Ožiljci na licu i rana na srcu: Reči majke Ane Nikolić će vas slediti, dok joj je ćerka prolazila pakao, ona je...

Autor: | 08/07/2024

0

Majka Ane Nikolić šokirala javnost izjavom

Teret koji nosi na duši Ana Nikolić rešila je da opeva u baladi „Terasa s pogledom na zid”.

ATA Images

 

Tekst pesme zapravo je Anino emotivno obraćanje majci Miljani.

„Izvini, stani na sekund, znamo li se? Oči su te moje prvu videle... Sećaš li se onih cipela, bez para za njih? A meni su se baš mnogo svidele. Srce ti oslepelo, al' me pogledaj. Loše sam ti ispala, gadan osećaj... I kad nisam – kriva sam, al' to je tvoj stid, sve terase moje zbog tebe su s pogledom na zid.”

Pročitajte: Dosta je ćutao! Rasta otkrio veliku istinu o Ani Nikolić, mnogima se neće svideti...

O turbulentnom odnosu s majkom Ana je nekoliko puta otvoreno govorila, a kako bi razrešila sve nedoumice i konflikte, u jednom periodu je potražila stručnu pomoć.

Arhiva Hello!

 

– Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto „škripi” u odnosu sa majkom, ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru ali, svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i ćerka da budu drugarice –ispričala je Ana za Hype televiziju.

Arhiva Hello!

 

Kada se pevačica prošle godine našla u centru pažnje javnosti zbog privatnih snimaka koji su dospeli na društvene mreže i u medije, njena majka kratko se obratila novinarima.

Na molbu da objasni šta se u poslednje vreme dešava sa njenom ćerkom i zbog čega joj je lice u ranama, Miljana je u telefonskom razgovoru poručila:

– Izvinite, ja sam trenutno na odmoru. Ne nalazim se u zemlji uopšte, na moru sam, uživam. Ne bih sada ništa komentarisala.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!