Da je samo Đole mogao da vidi... Legendarni Sting na svetskoj premijeri filma Alekse Balaševića

Da je samo Đole mogao da vidi... Legendarni Sting na svetskoj premijeri filma Alekse Balaševića

Autor: | 08/07/2024

1

Svetska premijera filma Megdan u Napulju

Dugo se pričalo o ovom ostvarenju i, evo, konačno je stiglo pred publiku. Već prvog dana svog filmskog života „Megdan: Između vode i vatre” osvojio je čak dve nagrade, i to na prestižnom festivalu „Iskija global fest” u Napulju.

Za „Zvezdu u usponu” proglašen je glumac Viktor Savić, dok je producent i scenarista Aleksa Balašević dobio priznanje za najbolji debitantski film na ovoj manifestaciji.

Promo

 

Svetskoj premijeri prisustvovala je i jedna planetarno popularna zvezda, svima dobro poznata muzička senzacija Sting.

Pročitajte: Upoznajte Veru Balašević - Đoletova i Oljina najmlađa unuka je kao med

Slavni britanski muzičar porazgovarao je sa autorima filma i uputio im komplimente, a susret su zabeležile i kamere.

Legendarni Đorđe Balašević bio bi ponosan na svoju decu, jer su sve troje uključeni u ovaj projekat - Aleksa kao scenarista i producent, Jovana kao glumica, Jelena kao scenarista.

Promo

 

„Megdan: Između vode i vatre” je uzbudljiva sportska drama koja prati život čuvara u noćnom klubu. On je na kraju svoje sportske karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu. Ovo je priča o grupi momaka koji moraju da biraju između vode i vatre, ali žele da zadrže i jedno i drugo.

Glumačku ekipu, osim Viktora Savića, čine i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bechte, Gennadiy Boyarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Promo

 

Iza filma stoje reditelj Todor Čapkanov, autori scenarija Aleksa Balašević, Jelena Balašević i Gvozden Đurić, za muziku je bio zadužen Dirk Brosse, producenti su Aleksa Balašević i Sergiu Pascaru, izvršni producent je Miljan Gavrilović, dok se za postprodukciju pobrinuo Bohos Topakbashian.

Pročitajte: A u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca... Nikolina i Aleksa Balašević predstavljaju ćerku Veru

Svečana beogradska premijera zakazana je za septembar u Sava centru, a distribucija je poverena „Art Visti”.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti