Od starateljstva nad decom je odustao, sad može da uživa: Bred Pit konačno pokazao 26 godina mlađu devojku FOTO

Od starateljstva nad decom je odustao, sad može da uživa: Bred Pit konačno pokazao 26 godina mlađu devojku FOTO

Autor: | 08/07/2024

0

Devojka Breda Pita je 26 godina mlađa Ines de Ramon

Miljenik žena svih generacija ovih dana je ponovo u akciji. U akcijama, zapravo. Bred Pit snima novi film pun adrenalina, a sve puca od energije i strasti i na polju ljubavi.

Holivudski superstar konačno je svetu pokazao devojku s kojom ga već duže vreme povezuju. To se desilo na trkama Formule 1 u Silverstounu, gde su oboje ukrali šou vozačima skupocenih bolida.

Profimedia

 

Veza je očigledno postala ozbiljna, kao što je potvrdio za "People" izvor blizak paru. Čak su nedavno počeli i da žive zajedno. Ako nas sećanje služi, tako nešto poslednji put se desilo sa Anđelinom Džoli.

Pročitajte: Neočekivani obrt u slučaju Branđelina - Bred Pit doneo šokantnu odluku i porodici zadao najteži udarac

Iako se, po „redu i zakonu“, očekuje da se premijerno pojavljivanje nekog novopečenog ljubavnog para dogodi na crvenom tepihu, glumac se odlučio za trke jer ovih dana snima film o Formuli 1.

Profimedia

 

Devojka Breda Pita je 26 godina mlađa Amerikanka Ines de Ramon, dizajnerka nakita. Prvi put su ih paparaci uhvatili zajedno pre dve godine, ali nije bilo opipljivih dokaza da su par.

Pročitajte: Srpski hirurg otkriva šta je Bred Pit radio s licem - Evo kako je moguće da ima 60, a da izgleda kao da mu je 40

Lepa Ines nedavno je okončala brakorazvodnu parnicu koju je sa bivšim suprugom Polom Veslijem, poznatim po ulozi u „Vampirskim dnevnicima“, vodila od 2022. Očigledno je slaba na glumce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Matt Winkelmeyer/Getty Images