Ima privatni raj na Hvaru, ali ovih vrelih dana nije na Jadranu: Pogledajte gde je pobegla Nina Badrić

Ima privatni raj na Hvaru, ali ovih vrelih dana nije na Jadranu: Pogledajte gde je pobegla Nina Badrić

Autor: | 09/07/2024

0

Nina Badrić uživa na Mikonosu

U prelepoj Jelsi, mirnom gradiću i poznatom letovalištu na Hvaru, ima svoju malu oazu koju često posećuje tokom toplih meseci. Ali, prve dane jula velika regionalna zvezda ne provodi na Jadranu.

Nina Badrić skoknula je do drugog mora, Egejskog, do jedne ništa manje mondenske destinacije. Javila se sa Mikonosa, koji svake godine u ovo vreme vrvi od svetski poznatih imena.

Instagram/badrich

 

U junu je objavila novi singl „Ono kad“, uvertiru u novi album, sprema se za veliki koncert na jesen u zagrebačkoj Areni, a između brojnih obaveza ugrabila je nekoliko „morskih” trenutaka samo za sebe.

Pročitajte: Smršala je po savetu Novaka Đokovića, pa obukla haljinu koja ocrtava svaku liniju tela - Bravo, Nina!

Nina Badrić uživa na Mikonosu, ostrvu vetrenjača i jednom od najslikanijih mesta na svetu. Status je opravdao i na fotografijama koje je pevačica objavila na društvenim mrežama.

Zaštitni znak bisera Kikladskog arhipelaga su i bele kuće, koje poput bisera ukrašavaju egejski krajolik. U takav ambijent sjajno se uklopio Ninin stajling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Jednostavno, udobno, ležerno... Baš takva je bela košulja-haljina koju je izabrala za šetnju gradićem. Kao sa razglednice na kojoj se u savršenoj harmoniji prepliću beli detalji sa plavetnilom neba i mora.

Pročitajte: Drugi dom - Zavirite u prelepi stan Nine Badrić na Hvaru u kojem hrvatska zvezda provodi leto 

„Kojim putem krenuti“, zapitala se popularna pevačica. Pa, gde god da krene, ne može da pogreši. Naročito ako na nogama ima udobne i trendi papuče.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još

Najnovije vesti