Danijela i Ivan nisu štedeli ni dinar: Krštenje tek rođene Milice Karić - ceremonija kakvu do sada niste videli u Srbiji

Danijela i Ivan nisu štedeli ni dinar: Krštenje tek rođene Milice Karić - ceremonija kakvu do sada niste videli u Srbiji

Autor: | 11/07/2024

0

Krštenje Milice Karić prelepo

Danijela Karić, predsednik za finansije, marketing i PR Tesla Group i njen suprug, direktor Tesla Group Ivan Mileusnić (39), krstili su ćerku Milicu u Hramu Svetog Save.

Privatni album

 

Svečani čin obavio je vladika Stefan Šarić, koji je par i venčao i krstio njihovog starijeg sina Maksima.

Pročitajte: Ma, kakva privatna klinika, evo gde se porodila Danijela Karić - Prva fotografija sa bebicom i načelnicom bolnice je tu

Jednoipomesečna Milica bila je veoma mirna, nijednom nije zaplakala, iako je Danijela strahovala od toga pošto je muče grčevi.

- Za mamu nema ništa gore nego kad beba plače i bila sam spremna na to da čitav taj dan bude haotičan upravo zbog toga što je u poslednje vreme često muče stomačni grčevi.

Na sreću, sve je proteklo u najboljem redu, nikad nije bila mirnija, gotovo sve vreme je spavala.

Krštenje Milice Karić

Vladika Stefan ima običaj da poželi bebama da im plač na krštenju bude najgori u životu, a Milicu je samo blagosiljao i zaželeo joj svu sreću.

Privatni album

 

Veoma smo srećni što je baš on obavio sveti čin pošto je on naš dugogodišnji duhovnik - kaže Danijela za magazin Gloriju.

Kuma na Miličinom krštenju bila je ginekolog Milica Purić iz KBC „Dragiša Mišović”, koja je Danijeli vodila trudnoću. Odluku da njoj ponude kumstvo doneli su zajednički, na Ivanovu inicijativu.

Privatni album

 

- Odmah sam prihvatila njegov predlog jer mi je doktorka od samog početka trudnoće bila velika podrška. Beba je došla nenadano, presrećni smo i blagosloveni zbog toga, ali bili smo i veoma uplašeni zbog svega što nam se dogodilo u prošlosti, jer smo izgubili jednu bebu.

Kad sam saznala da sam trudna, pitala sam doktorku šta da radim, pošto sam se pribojavala četvrtog carskog reza.

Ona me je umirila rečima da će sve proći kako treba. I zaista jeste, a Milica, koja je ime dobila po tatinoj prababi, došla je na svet mesec i po pre termina, onda kad je ona to htela, 15. maja, baš na Dan porodice - objašnjava Danijela.

Privatni album

 

Odgajanje četvoro dece različitog uzrasta veliki je izazov. Danijelina deca iz prvog braka, sin Filip (16) i ćerka Monika (14), sada su tinejdžeri, a sin Maksim ima pet godina.

- Starija deca pomažu, Filip do krštenja nije držao bebu u rukama, a kad sam mu je dao, više nije želeo da se razdvoji od nje.

Pročitajte: Porodila se Danijela Karić u 40. godini - Ćerki dala staro srpsko ime, prelepog značenja

On već sad pokazuje interesovanje za porodični biznis, pa sa dedom Dragomirom obilazi gradilišta. Monika se bavi plesom, trostruka je državna šampionka, a Maksim je uglavnom s nama kod kuće.

Otkako je stigla Milica, ne ide u vrtić - otkriva Ivan, a Danijela ističe da svako od njih želi pažnju, te da se trude da se svima posvete:

- Iako sam mislila da neću, dojim i Milicu, baš kao što sam to činila sa drugom svojom decom.

Zdrava je, lepo napreduje, što nas veoma raduje. Ivan me često ubeđuje da je ostavim na nekoliko sati, da zajedno izađemo malo iz kuće, ali svesno sam odabrala da narednih godinu dana budem potpuno posvećena mama.

Želim da to vreme što više provedem sa njom jer sam joj sada najpotrebnija.

Privatni album

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatni album

Pročitajte još

Najnovije vesti