I Tara kreće tatinim stopama? Novak trenira sa ćerkom i ludo se zabavlja, pogledajte prizore koji su oduševili svet

I Tara kreće tatinim stopama? Novak trenira sa ćerkom i ludo se zabavlja, pogledajte prizore koji su oduševili svet

Autor: | 11/07/2024

0

Tara Đoković na treningu sa tatom

Ovogodišnji Vimbldon ostaće upamćen po brojnim neočekivanim momentima.

Neki od favorita nisu se domogli druge polovine turnira, a mnogo tenisera moralo je da preda mečeve zbog povreda, što se, kako su primetili ljubitelji tenisa, ranije nije dešavalo u tolikoj meri. Tu je i pitanje ko će pobednicima uručivati trofeje, Kejt Midlton ili njena zamena.

Profimedia

 

Maler s povredama prati i Lorenca Musetija, s kojim je Novak Đoković juče trebalo da se sastane u četvrtfinalu. Italijan je odustao od duela i time olakšao put srpskom teniseru.

Pročitajte: Šta čita Tara Đoković? Devojčice su lude za ovom knjigom, može da se kupi i kod nas

Nole je tako dobio besplatan prolaz u polufinale i tri dana odmora, ali to ne znači da je gubio vreme. Naprotiv.

Profimedia

 

Umesto „pravog“ meča odigrao je jedan sa decom. Stefana smo već imali prilike da vidimo na terenu gde često sparinguje sa tatom, a sada je reket uzela i njegova sestra Tara.

Kako je Novak otkrio u jednom intervjuu, nju „beli sport“ ne interesuje mnogo, više voli balet i muziku, svira violinu...

Neodoljiva devojčica, koja će u septembru napuniti sedam godina, sve je nasmejala kada je pre neki dan usred tatinog meča čitala knjigu.

Profimedia

 

Bez obzira na turbulencije kroz koje prolazi u Londonu, jer je u neprekidnom klinču sa publikom kojoj je naposletku uzvratio istom merom, Đokoviću niko ne može da ospori činjenicu da je otac kakav se samo poželeti može.

Tako su i fotografije kako trenira sa decom raznežile svet. Stefan je na teren izašao u beloj majici, poštujući dres-kod prestižnog grend slema, dok je Tara Đoković na treningu sa tatom bila opuštenija.

Profimedia

 

Devojčica, za koju kažu da je Noletova slika i prilika, imala je sivu trenerku. Iako do sada nije pokazivala afinitete prema ovom sportu, od gena se očigledno ne može pobeći, pa smo videli da vrlo vešto drži reket.

Pročitajte: Tara Đoković princeza Vimbldona u najslađem izdanju, a maminu odeću ne treba komentarisati

Čak je ozbiljno uzvraćala udarce „protivniku“ sa druge strane mreže, a sudeći po njenom osmehu, u pauzama se sjajno zabavljala sa tatom i bratom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mike Hewitt/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti