Lidija Vukićević sve iznenadila, belo joj divno stoji: Večeras sam srcem govorila

Lidija Vukićević sve iznenadila, belo joj divno stoji: Večeras sam srcem govorila

Autor: | 14/07/2024

0

Lidija Vukićević decenijama privlači pažnju javnosti, kako svojom mladolikom pojavom, tako i optimističnim odnosom prema životu.

Instagram

 

Repriza serije „Bolji život”, koju smo pratili ovih dana, još jednom je dokazala da se atraktivna glumica nije mnogo promenila od vremena kada je igrala Violetu Popadić.

Pročitajte: A mislili ste da je 40 stepeni mnogo... Lidija Vukićević u kupaćem kostimu zapalila društvene mreže

- Sačuvala sam neke stvari iz tih dana, i drago mi je zbog toga. Moda se vrti ukrug pa su neke haljine iz tog perioda i sada u trendu. Drugo, često mi govore da se nisam mnogo promenila i, mada sam svesna kako izgledam, ponekad se zapitam da li je baš tako. Kad obučem haljinu koju sam nosila u „Boljem životu”, pomislim „izgleda da sam u pravu” - rekla je Lidija jednom prilikom za HELLO!.

Iako je zakoračila u zrele godine, Lidija Vukićević ima perfektnu liniju koja joj dozvoljava da ponese sve što poželi – od kupaćeg kostima do kratke suknje.

Istovremeno, imajući u vidu da živi punim plućima mnogi su uvereni da je pitanje dana kada će po drugi put stati pred oltar.

Pročitajte: Venčanicu Lidije Vukićević iz 1991. godine danas ne bi mogla da obuče nijedna mlada

Da joj bela boja odlično pristaje, glumica je pokazala i najnovijom fotografijom, nastalom u Smederevskoj Palanci. U dugoj haljini koju krase romantični karneri pozirala je ispred tamnošnje ustanove kulture.

Instagram

 

Sliku su pratile reči zahvalnosti:

- Večeras sam srcem govorila. Hvala vam na prekrasnom dočeku. Kakva publika.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti