Svet ih je obožavo, bolest razorila, a sudbina odnela pod neobičnim okolnostima: Luk i Šanen su...

Svet ih je obožavo, bolest razorila, a sudbina odnela pod neobičnim okolnostima: Luk i Šanen su...

Autor: | 14/07/2024

0

Luk Peri i Šanen Doerti svetsku slavu stekli su u kultnoj seriji “Beverli Hils”. Dilan Mekej i Brenda Volš bili su najpopularniji tinejdžerski par devedesetih, a Luk i Šanen istinske zvezde.

Profimedia

 

Luk Peri rano je dobio nadimak “novi Džejms Din”, kako zbog fizičke sličnosti sa legendarnim glumcem tako i zbog, naizgled, buntovne prirode.

Pročitajte: Luk Peri imao je dvoje dece, sin je kontroverzni rvač, a ćerka volonter u Africi (foto)

Privatno je, kažu oni koji su ga znali, bio skroman i prijatan čovek koji je uživao u porodičnom okruženju.

Preminuo je 2019. godine od posledica moždanog udara, a godinama pre toga vodio je borbu sa kancerom debelog creva.

Photo by Ethan Miller Getty Images

 

I pored svojih problema nije zaboravljao na prijatelje, pa je bio uz Šanen Doerti tokom njene dugogodišnje borbe sa rakom dojke. Vest o njegovoj smrti teško je podnela.

- U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena sa Lukom koje me teraju da se smejem i koje su zauvek utisnute u moje srce i um. Luk je bio pametan, miran i skroman čovek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom. Bio je uz mene za vreme moje borbe sa rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji, poručila je tada Šanen.

Sudbina nije bila blagonaklona prema glumici koja je rano osetila čari slave. Bolest ju je sprečila da ostvari mnoge životne planove, a nije imala sreće ni u ljubavi, a udavala se tri puta.

Photo by Kevork Djansezian Getty Images

 

Vest o smrti Šanen Doerti mnoge je rastužila, donekle i iznenadila, imajući u vidu da je bila životni borac koji se ne predaje lako.

Pročitajte: Zbogom Brenda - Preminula Šanen Doerti, zvezda serije Beverli Hils

Zanimljiva je konicidencija da je najvoljeniji tinejdžerski par život okončao pod sličnim okolnostima, od posledica kancera. U trenutku smrti i Luk Per i Šanen Doerti imali su 53 godine.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Profimedia