Gde je bila Melanija dok su Trampa pokušavali da smaknu: Čudovište je napalo mog supruga, uzdižem se iznad mržnje

Gde je bila Melanija dok su Trampa pokušavali da smaknu: Čudovište je napalo mog supruga, uzdižem se iznad mržnje

Autor: | 15/07/2024

0

Oglasila se Melanija Tramp posle pokušaja ubistva njenog supruga

Posle pokušaja atentata na Donalda Trampa, bivšeg predsednika Sjedinjenih Država koji se ponovo bori za tu poziciju, mnogi su se zapitali gde je u tom trenutku bila njegova supruga.

Melanija i kontroverzni tajkun obično se ne odvajaju jedno od drugog tokom predizbornih kampanja, pa je nekima bilo čudno što baš pre dva dana na mitingu u Pensilvaniji ona nije bila uz njega.

Drew Angerer/Getty Images

 

No, bivša prva dama oglasila se nakon pokušaja ubistva kandidata Republikanske partije, a evo šta sve stoji u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte: Svi se skidaju, a ona drži modne lekcije i kada je zakopčana do grla - Melanija Tramp u moćnom izdanju

"Sada mislim na vas, moji sugrađani Amerikanci. Uvek smo bili jedinstveni. Tkivo naše nežne nacije je oštećeno, ali naša hrabrost i zdrav razum moraju da se uzdignu i da nas ponovo spoje u jedno."

Tasos Katopodis/Getty Images

 

“Dok sam gledala kako nasilnički metak pogađa mog supruga shvatila sam da su moj život i život našeg sina Barona na ivici razorne promene. Zahvalna sam hrabrim agentima Tajne službe i svima koji su rizikovali sopstvene živote kako bi zaštitili mog muža”, navodi se dalje u saopštenju.

“Čudovište koje je prepoznalo mog supruga kao neljudsku političku mašinu pokušalo je da uništi njegovu strast – njegov smeh, genijalnost, ljubav prema muzici i inspiraciju. Donald je velikodušan i brižan čovek sa kojim sam bila i u najboljim i u najgorim godinama."

Profimedia

 

“Ne zaboravimo da su različita mišljenja, politika i političke igre inferiorne u odnosu na ljubav. Ovog jutra uzdižem se iznad mržnje, otrova i prostih ideja koje podstiču nasilje”, poručila je Melanija, koju retko viđamo u javnosti otkako je izašla iz Bele kuće.

Pročitajte: Ko je sin Melanije Tramp koga kriju? Ima 17 godina, a njegova visina je iznenađujuća

Podsetimo, Donald Tramp lakše je ranjen u pokušaju atentata tokom govora na mitingu u Pensilvaniji. Metak mu je, srećom, samo okrznuo uvo. Snajperisti su likvidirali napadača, a poginuo je i jedan civil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chip Somodevilla/Getty Images

Slične Vesti