Novak otkrio šta je rekao Kejt Midlton tokom privatnog susreta: Velike reči koje je uputio princezi oduševile svet

Novak otkrio šta je rekao Kejt Midlton tokom privatnog susreta: Velike reči koje je uputio princezi oduševile svet

Autor: | 15/07/2024

0

Kejt Midlton i Novak Đoković u srdačnom razgovoru posle finala Vimbldona

Novak Đoković nije uspeo da se domogne još jednog trofeja na Vimbldonu. Jučerašnji meč kao da je bio repriza prošlogodišnjeg finala, u kojem se takođe sastao sa Karlosom Alkarazom i - takođe - izgubio.

Ne krijemo da smo želeli da vidimo kako mu pobednički pehar ponovo predaje Kejt Midlton, čiji će se dolazak na Centralni teren dugo pamtiti jer se ne sećamo da je ijedan teniser dobio takve ovacije kada je izašao na teren.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Na ceremoniji uručivanja priznanja Novak se, kao i uvek, poklonio lepoj princezi. Džentlmenski gest oduševio je sve, a posebno ono što je kasnije ispričao novinarima na konferenciji za medije.

Pročitajte: Finale Vimbldona može da počne - Kejt Midlton sa ćerkom Šarlot prati meč Đoković-Alkaraz

Princeza od Velsa bori se sa opakom bolešću i proteklih meseci ceo svet se brine za njeno zdravlje. Kada se juče pojavila, mnogi nisu mogli da sakriju suze.

Profimedia

 

Još se sećamo kako su izgledali susreti spskog tenisera i članova kraljevske porodice prethodnih godina.

I ovog puta Kejt Midlton i Novak Đoković srdačno su razgoravali u prostorijama All England cluba, a evo šta joj je tom prilikom poručio.

Clive Brunskill/Getty Images

 

- Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu - istakao je teniser.

Pročitajte: Najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu - Tu su i haljine sa potpisom srpske kreatorke koju princeza obožava

- Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena, veoma poštuju i uvažavaju igru, razumeju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti