Prelepa, prezgodna, možda i fatalna: Posle burnog razvoda, u život Džonija Depa ušla je 33 godine mlađa Ruskinja

Prelepa, prezgodna, možda i fatalna: Posle burnog razvoda, u život Džonija Depa ušla je 33 godine mlađa Ruskinja

Autor: | 16/07/2024

0

Nova devojka Džonija Depa je zanosna Ruskinja

Da li je Džoni Dep konačno našao ženu koja bi mogla da ga smiri posle svih ljubavnih brodoloma? Poslednji je bio baš havarija, koja se pretvorila u mučan sudski proces, i to pred očima celog sveta.

Posle romansi sa Vinonom Rajder, Kejt Mos i brojnim drugim lepoticama, braka sa Vanesom Paradi s kojom ima dvoje dece, i turbulentne priče sa Amber Herd, slavni glumac uhvaćen je sa 33 godine mlađom plavušom.

Photo by Atsushi Tomura/Getty Images

 

Poznat je i njen identitet. Kako prenosi Daily Mail, reč je o Ruskinji Juliji Vlasovoj, manekenki i kozmetičarki. Upoznali su se 2021. na festivalu u Karlovim Varima i od tada se neobavezno viđaju.

Pročitajte: Na suđenje uz Božju pomoć - Kravata Džonija Depa sa srpskim simbolom

No, izgleda da je priča postala ozbiljna, jer su se, kako upućeni navode, viđanja intenzivirala.

 

 

Dep u poslednje vreme češće posećuje Prag, gde Julija inače živi i vodi kozmetički salon. S druge strane, ona često putuje u Britaniju, gde glumac snima novi film.

Mnogi su primetili da nova devojka Džonija Depa podseća na njegovu poslednju javnosti poznatu partnerku, Amber Hard, koja mu je napravila pakao od života.

Tristan Fewings/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

 

Da li će ponovo napraviti istu grešku, pitaju se fanovi, s pravom zabrinuti za njegov emotivne izbore jer je poslednji bio katastrofalan.

Pročitajte: Džoni Dep nakon presude - Porota mi je vratila život, istinski sam dirnut

I portal Page Six objavio je da je Džoni, koji ima 61 godinu, u vezi sa zanosnom Ruskinjom. Međutim, za sada se ni on ni ona nisu oglašavali tim povodom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Junko Kimura/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti