Razvela se u tajnosti, decu sama podigla, a danas kaže: Možda nisam perfektna, ali sam keva sto posto

Razvela se u tajnosti, decu sama podigla, a danas kaže: Možda nisam perfektna, ali sam keva sto posto

Autor: | 16/07/2024

0

Rada Đurić simpatije publike stekla je na državnoj televiziji, gde je godinama vodila “Beogradsku hroniku”. U poslednje vreme gledamo je kao autorku emisije “Da sam ja neko”, koja donosi autentične životne priče.

Matija Stanisavljević/ATAImages

 

 

Omiljena voditeljka rano se udala za Gorana Đurića, ljubav iz mladosti, sa kojim je odrastala u Lazarevcu. Dobili su ćerku Veru i sina Despota.

Pročitajte: RAZVOD Rade Đurić intrigira javnost - Zašto je voditeljka posle fatalne ljubavi i dvoje dece rekla DOSTA JE

Posle 15 godina zajedničkog života Rada Đurić stavila je tačku na brak. O toj odluci nikada nije govorila u javnosti, već se u tišini posvetila odgajanju dece.

Gostujući nedavno u podkastu “Jednostavno roditelj”, Rada se osvrnula na taj period života.

- Najbolja verzija sebe postala sam kad sam rodila dvoje dece, Veru i Despota. Ne mogu sada da govorim o tome da li sam bila perfektna majka, da li sam to danas. Sumnjam. Dosta sam zahtevna, i tako, imam nekih čudnih osobina.

Matija Stanisavljević/ATAImages

 

Za sebe kaže da je tipičan srpski roditelj, keva sto posto.

- Pravim podelu na majka, mama i keva. Majka se poštuje, ona je stroga i ozbiljna, sa njom nema šale. Mama je ona nežna, ona koja popušta, koja “završava posao” kod tate ako je on strožiji. E, keva je mešavina. Ona je i drug, i brat, i tata, i mama, i stroga i zahtevna, i škola i kafić... To je neka mekša verzija ozbiljne majke.

Rada Đurić često je, u razgovoru sa novinarima, isticala da je ostala željna ćerke, budući da se ona mlada odselila u Ameriku. Tamo je završila školu i zasnovala porodicu.

Pročitajte: Iskrena ispovest Rade Đurić - Veliki deo života protekao mi je bez ćerke

Sin Despot krenuo je umetničkim putem i upisao slikarstvo.

- Dar je nasledio od moje mame i svog oca - rekla je Rada jednom prilikom. I naglasila:

- Ponosna sam na njih što se snalaze i u ovom vremenu, mada ih za njega nisam preterano pripremila, jer kako bih kad se moja generacija prilično pogubila u svemu što nas je snašlo.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Milan Maričić/ATAImages