Ako je neko uspeo da prevari vreme to je Ekstra Nena: Ko priča o godinama, nema o čemu drugom

Ako je neko uspeo da prevari vreme to je Ekstra Nena: Ko priča o godinama, nema o čemu drugom

Autor: | 17/07/2024

0

Snežana Berić, poznata i kao Ekstra Nena, davne 1992. godine predstavljala je Jugoslaviju na “Pesmi Evrovizije”. Zablistala je i glasom i pojavom, a njen hit “Ljubim te pesmama” i danas se sluša.

Ata Images

 

Od tada je prošlo tri decenije, a Ekstra Nena je sve mlađa i lepša.

Pročitajte: Nikad ne biste pogodili! Evo koliko Ekstra Nena zaista ima godina

Iako zvanični podaci kažu da ima 64 godine, u to je teško poverovati. Besprekorne linije i prirodne lepote, bez traga ikakvih intervencija, pevačica privlači pažnju gde god da se pojavi.

Mada je često pitaju za tajnu večne mladosti, Snežana Berić smatra da je deplasirano pričati o toj temi. Još manje joj se dopada konstatacija: Što si lepa za svoje godine!

- Ja sam žena bez godina zato što ne priznajem godine. Ko priča o godinama nema o čemu drugom da priča - jasna je.

- Mi živimo u jednoj malograđanskoj sredini. Nažalost, Beograd i Srbija su postali teška malograđanština zahvaljujući sistemu koji podržava primitivizam. Nemojte se ljutiti što ovo kažem, mora neko i to - izjavila je Ekstra Nena u emisiji “Život u balansu”, na Blic televiziji.

Ata Images

 

Po njenom mišljenju, o nama govore dela, a ne naše godine.

Pročitajte: Ova žena je neverovatna! 30 godina posle nastupa na Evroviziji Ekstra Neni haljina iz Malmea stoji kao salivena (foto)

- Lepo je da ti neko kaže da dobro izgledaš i da sa svakom godinom dobijaš nešto, ali važno je sačuvati suštinu koju nosiš u sebi - poručila je.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti