Posledice je osetila na sopstvenoj koži: Nataša Bekvalac poslala moćnu poruku svima koji imaju isti problem

Posledice je osetila na sopstvenoj koži: Nataša Bekvalac poslala moćnu poruku svima koji imaju isti problem

Autor: | 17/07/2024

0

Objava Nataše Bekvalac mnoge naterala da se zamisle

Osim činjenice da je velika muzička zvezda ovih prostora, Nataša Bekvalac poznata je i kao izuzetno duhovita osoba kojoj nije problem da napravi šalu na svoj račun.

No, brojne pratioce na Instagramu često oduševljava i ozbiljnim porukama i savetima, a ne ustručava se ni da pruži podršku onima kojima je potrebna.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Sada je popularna pevačica podelila objavu o terminu poznatom kao "crna ovca". Uz nju je stavila svoju fotografiju iz bazena, u kupaćem kostimu sa leopard dezenom.

Pročitajte: Sprema se očas posla i ne goji - Ručak Nataše Bekvalac neće vam isprazniti novčanik

“Da li su vam nekada vaši rekli da ste crna ovca u porodici? Crna ovca je onaj koji odstupa od imidža porodice, ko se ponaša drugačije od pravila i normi koje važe u porodici”, napisala je pop zvezda.

“Crna ovca svesna je porodične disfunkcionalnosti i toksičnosti, koja, kada to naglas govori postavlja svoje granice, upućuje na pravu istinu i realnost, biva odbačena, uvređena i često osramoćena od roditelja.”

Antonio Ahel/ATAImages

 

“Crna ovca, kako bi došla do suštine disfunkcije, počinje da proučava porodičnu genezu i shvata da se situacija i odnosi prenose sa generacija na generaciju i ona počinje da prekida nefunkcionalne obrasce i uverenja u okviru na iste."

Objava Nataše Bekvalac mnoge je naterala da se zamisle, a dobila je i podršku od brojnih kolega, što se vidi u lajkovima i komentarima.

 

 

“Crna ovca je prva u genetskom nizu koja počinje da radi stvari drugačije, pravi drugačije izbore, započinje rad na sebi, bavi se svojim traumama, blokadama, zanima se za teme koje su neobične za ostale članove porodice, okreće se spiritualnoj praksi, pronalazi svoju autentičnost i govori 'ne' svemu u čemu vidi disfunkciju. Dete koje je crna ovca je pokretač promene.”

Boško Karanović

 

Na kraju je lepa Novosađanka poslala i poruku svima koji su se našli u ovoj priči.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila s kim se grlila na Ibici - Ceo život sam tragala za takvim muškarcem...

“Ako ste se pronašli u ovom što sam danas podelila sa vama, ovo je važno da čujete i da znate. Nije problem u vama. Niste vi problem. Nikada nije bilo do vas. Nastavite da sijate svojim autentičnim sjajem, ma koliko drugima (makar oni bili i članovi porodice) vaš sjaj išao u oči. Volim vas baš takve kakvi jeste.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović

Pročitajte još

Najnovije vesti