Ne zovu ga bez razloga “srpski Zlatan Ibrahimović”: Obojica vole jahte, a da li su podjednako zgodni

Ne zovu ga bez razloga “srpski Zlatan Ibrahimović”: Obojica vole jahte, a da li su podjednako zgodni

Autor: | 17/07/2024

0

Evropsko prvenstvo u fudbalu je završeno, ne baš sjajno za našu reprezentaciju, koja je okupila brojna “zvučna” imena. Među njima je i Dušan Vlahović, po mnogima najveća zvezda nacionalnog tima.

Photo by Stefano Guidi/Getty Images

 

Bilo kako bilo, vreme je godišnjih odmora, a naš internacionalac baterije puni na jahti, u društvu lepše polovine, Vanje Bogdanović.

Pročitajte: Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

Mladi fudbaler je još na početku karijere poneo nadimak “srpski Zlatan Ibrahimović”, a o tome je svojevremeno rekao za HELLO!.

- Rano su počeli da mi govore da moj stil igre podseća na njegov, a taj nadimak nastavio je da me prati i kad sam otišao u inostranstvo, možda zbog prezimena ili što smo obojica sa Balkana.Naravno da imponuje poređenje sa takvim sportistom, ali to ume da bude i mač sa dve oštrice. Kada je lestvica visoko podignuta, ljudi imaju visoka očekivanja, a ako ih ne ispunite, ništa lakše nego reći „znali smo da neće daleko dogurati“.

Ipak, nije samo fudbalsko umeće ono što povezuje Dušana i Zlatana.

Obojica su izrazito visoki, izuzetno zgodni, ali i podjednako uživaju u čarima života.

Profimedia

 

Najnovija fotografija Dušana Vlahovića, nastala na luksuznoj jahti, otkrila je savršeno izvajane mišiće našeg sportiste. Osim toga, pokazala je i da voli nakit.Tačnije, lančiće sa privescima koji imaju posebnu simobliku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

Pred početak nove klupske sezone u Juventusu Dušan Vlahović nastoji da se maksimalno opusti, a u tome mu pomaže ne samo plivanje, već i meditacija.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti