Lepa, prirodna i šarmantna: Ovo je rođena sestra Lepe Brene, živi daleko od Srbije

Lepa, prirodna i šarmantna: Ovo je rođena sestra Lepe Brene, živi daleko od Srbije

Autor: | 17/07/2024

0

Sestra Lepe Brene ne živi u Srbiji

Najveća muzička zvezda ovih prostora, Lepa Brena, rođena je u Tuzli 1960. godine. Odrasla je u Brčkom, u petočlanoj porodici. Otac Abid i majka Ifeta, pre Fahrete su dobili ćerku Faketu i sina Faruka.

Marko Vavpotic/Profimedia

 

- Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji, kao i brata i sestru, usmeravali na sportske aktivnosti – rekla je svojevremen pevačica u intervjuu za “Story”.

Pročitajte: Emotivna objava Lepe Brene u znak sećanja na majku Ifetu - Preminula je na dan slave porodice Živojinović

Ipak, sestre su najviše uživale pevajući u horu.

- Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – prisetila se Lepa Brena koja je uspela da izgradi zavidnu karijeru.

Pre nekoliko godina javnost je bila u prilici da upozna Faruka Jahića, koji je učestvovao u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno”.

- Sviram harmoniku, pevam, a bavim se i produkcijom. Breni sam, kao stariji brat, uvek bio velika podrška. Ništa nije loše što sam ostao u njenoj senci – ispričao je u emisiji.

Sestra Faketa, svih ovih godina, najmanje je bila prisutna u javnosti. To i ne treba da čudi budući da sa suprugom Zoranom i ćerkama živi na drugom kraju sveta, tačnije u Kanadi.

Iako se, što zbog obaveza, što zbog daljine, ne viđaju često koliko bi želele, u stalnom su kontaktu.

Pročitajte: Dugo je nismo videli - Lepa Brena na zasluženom odmoru uživa sa rođenom sestrom, koliko su samo različite! FOTO

Brena retko eksponira porodicu na društvenim mrežama, pa su njeni fanovi na svom profilu podelili sliku sestara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEPA BRENA (@lepabrenadiva)

 

Među brojnim komplimentima mogu se pročitati i komentari da su lepotu nasledile od roditelja, kao i da je Faketa lepa, prirodna i šarmantna.

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti