Slavlje u porodici Đoković: Đole i Saška danas primaju čestitke

Slavlje u porodici Đoković: Đole i Saška danas primaju čestitke

Autor: | 17/07/2024

0

Novak Đoković pravo sa Vimbldona uputio se u Crnu Goru, zajedno sa suprugom i decom. Tamo ga je već čekao najmlađi brat Đorđe Đoković, koji je došao sa svojom porodicom.

M.M./ATA Images

 

Kao što je poznato, Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se prošle godine, a gala slavlje napravili su baš na crnogorskom primorju.

Porodičnu sreću upotpunio je sin Aleksandar, koji je na svet stigao prošlog marta.

Pročitajte: Zna se ko je šef u kući! Saška i Đorđe Đoković priredili veliko slavlje u Dubaiju za prvi rođendan sina Aleksandra

Đorđe Đoković, osim po čuvenom prezimenu, u javnosti se pominjao i kao direktor turnira “Serbia Open”. U intervjuu za HELLO! otkrio je da su njegovi profesionalni angažmani daleko širi:

- Imam nekoliko firmi u inostranstvu, u raznim industrijama, na koje sam jako ponosan. Za izuzeetno kratko vreme sam uspeo da izgradim internacionalnu karijeru, da se nametnem kao lider u velikim korporacijama i na kraju da započnem sopstvene poslovne projekte.

- Čitav moj profesionalni put od ulaska u industriju finansija do velikih projekata i uspeha je gotovo filmski i vrlo rado ću jednog dana pričati o tome.

Pročitajte: Privatni avion Novaka Đokovića u kome biste poželeli da živite - Čist luksuz na nebu

Đorđe Đoković danas puni 29 godina, a tim povodom supruga Saška mu je priredila slatko iznenađenje i uputila najlepše želje.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti