Zavoleli smo je kao Drakčetovu snaju: Suzana Lukić danas je majka dečaka neobičnog imena

Zavoleli smo je kao Drakčetovu snaju: Suzana Lukić danas je majka dečaka neobičnog imena

Autor: | 19/07/2024

0

Repriza serije “Moj rođak sa sela” još jednom nas je podsetila na porodicu Drakčeta Maleševića. Mnogima je u lepom sećanju ostala i njegova snaja Dragana, koju je igrala glumica Suzana Lukić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U vreme premijernog prikazivanja Suzana je imala 24 godine. Uloga Dragane donela joj je veliku popularnost, a i odlično joj je “legla” budući da je rodom iz Kruševca.

Pročitajte: Na vrhuncu popularnosti otišao u Hilandar - Glumac iz serije „Moj rođak sa sela” danas drugi čovek

- To je zaista veliko iskustvo za mladu glumicu, kao što sam ja tada bila. Sa ove distance mogu da kažem da sam baš imala sreće da mi to bude prvi televizijski projekat - priznala je nedavno u intervjuu za "Novosti".

Suzanu Lukić dugo nismo videli na televiziji, sve do uloge u “Popadiji”. O razlozima zbog kojih je nije bilo kaže:

- To je apsolutno splet okolnosti ili bolje rečeno neokolnosti. Prosto se tako desilo. Neke stvari koje su mi se nudile nisam želela ili mogla da radim. S druge strane, neke koje sam želela nisu mi nuđene. To je breme ovog posla.

Pročitajte: Ovu prelepu glumicu gledate u popularnim serijama, a ne znate da je ćerka preminulog Tanasija Uzunovića FOTO

I dok je u seriji koja ju je proslavila glumila suprugu Mališe Maleševića, u privatnom životu udala se za pozorišnog reditelja Ivana Vukovića. Pre tri godine postala je mama jednog dečaka.

 

 

- Život se promenio iz korena - priznaje danas Suzana Lukić.

- Vasja je zauzeo neprikosnoveno prvo mesto u svakoj mojoj odluci. Samim tim neki me događaji pogađaju mnogo više nego ranije, dok neki, koji su mi pre tri godine stvarali nelagodnost i nesanicu, ne ostavljaju nikakav trag u meni.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović youtube/moj rođak sa sela

Najnovije vesti