Mirjana Antonović na Srbiju i Miroslava sada i ne pomišlja: Došla meni moja...

Mirjana Antonović na Srbiju i Miroslava sada i ne pomišlja: Došla meni moja...

Autor: | 19/07/2024

1

Mirjana Antonović pre nekoliko godina pojavila se u javnosti tvrdeći da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, kao i da je pevač otac njenog sina Devina.

Ata Images

 

Usledila je duga i mučna borba da se pravnim putem dokaže ta njena tvrdnja. Mirjani je podrška stizala sa raznih strana, pa i od Lepe Brene sa kojom je veže dugogodišnje prijateljstvo.

Pročitajte: Mirjana Antonović nije jedina - Miroslav Ilić varao ženu sa poznatom voditeljkom, sve se saznalo

U međuvremenu, dok je trajao sudski postupak, Devin je završio fakultet i započeo karijeru doktora. Osim toga, oženio se i dobio ćerku.

Iako, kako kaže, više nema želju da upozna biološkog oca, sud je rekao svoje.

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Posle svega je, ipak, Viši sud zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin - saopštila je putem društvenih mreža Mirjana Antonović.

Mirko Tabašević

 

Međutim, kako je njen bivši emotivni partner predao žalbu Apelacionom sudu, ta priča još uvek nije definitivno završena.

Nadamo se da će na Apelacionom sudu biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije – poručila je Mirjana, koju već dugo nismo videli u Srbiji.

Pročitajte: Prva fotografija povređene Mirjane Antonović - Bivša ljubavnica Miroslava Ilića doživela saobraćajku

U Americi, gde živi već decenijama, uživa u lepom i lagodnom životu, okružena decom i prijateljima.

Ovih dana stigla joj je i nenajavljena gošća, što je podelila sa pratiocima na Fejsbuku.

“Došla moja Lilly da me poseti”, napisala je uz fotografiju prelepe srne koja je navratila u njeno dvorište, po svemu sudeći ne prvi put.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Tijana 12:26 21.07.2024
Odgovori

Sta ce tebi sad Miroslav, a i Devinu isto?! To je jedan sasvim drugi covek od onog koji je bio u mladosti! Ima svoj zivot, drugu porodicu.... Zivite vi svoj zivot, a njega ostavite na miru, davno se opredelio!

Milan Petrović ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti