Našao ženu koja je preslikana majka? Ovom lepoticom oženio se sin Indire Radić, sličnost neverovatna

Našao ženu koja je preslikana majka? Ovom lepoticom oženio se sin Indire Radić, sličnost neverovatna

Autor: | 19/07/2024

0

Sin Indire Radić oženio se Ruskinjom, evo kako izgleda

Indira Radić retko daje intervjue, ali nije tajna da joj je sin Severin centar sveta, a jednom prilikom otkrila je da joj je ispunio najveću želju.

− Otkako se moj sin oženio i iz Moskve doveo snaju Elinu, ja sam dobila ćerku.

Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom.

Nenad Borisavljević

 

I, zaista, kada Indira i Elina Radić stanu jedna pored druge, svako bi rekao da su majka i ćerka: iste su visine i građe, imaju slične crte lica, a ono zbog čega bi se svako ko ih ne poznaje zakleo da su u krvnom srodstvu je bujna kovrdžava kosa. Jedina razlika je u nijansi, odnosno Elina je crnka, a Indira plavuša.

Pročitajte: Ovaj lepotan je sin Indire Radić - Ima neobično ime i oženjen je Ruskinjom FOTO

Primetno je i da neguju isti modni stil, a pošto se odlično slažu, nije isključeno da zajedno idu u šoping, a možda i razmenjuju garderobu.

Instagram

 

Sin Indire Radić oženio se 2014, a tri godine kasnije on i Elina dobili su sina.

− Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu – poručila je tada Indira, ne krijući sreću.

Instagram

 

Svekrva i snaja prate se i na Instagramu, gde popularna pevačica često ispod fotografija ostavlja emotikone srca ili napiše neku pohvalnu reč.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti