Tuga u domu čuvenog glumca: Preminula partnerka Klinta Istvuda, bila je 33 godine mlađa od njega

Tuga u domu čuvenog glumca: Preminula partnerka Klinta Istvuda, bila je 33 godine mlađa od njega

Autor: | 20/07/2024

0

Partnerka Klinta Istvuda preminula u 61. godini

Iz doma Klinta Istvuda stigla je tužna vest. Kristina Sandera, sa kojom je slavni glumac i reditelj bio u vezi od 2014, preminula je u 61. godini. Uzrok smrti nije saopšten.

„Bila je divna žena i mnogo će mi nedostajati“, rekao je skrhani Istvud.

Kevin Winter/Getty Images

 

Upoznali su se 2014, ali ljubav nisu eksponirali baš na svakom koraku. O privatnom životu holivudski veteran nikad nije voleo previše da priča.

Pročitajte: Zdrav i energičan i u devedesetima - Klint Istvud ima tri pravila i striktno ih se pridržava

Razlika u godinama očigledno im nije predstavljala problem. A nije mala – 33 godine. Glumac, koji ima 94, možda ne snima filmove istim intenzitetom kao ranije, ali i dalje se dobro drži.

Partnerka Klinta Istvuda svojevremeno je radila kao hostesa u njegovom hotelu i restoranu u Kaliforniji. Kako navode neki izvori, on je spasao Kristinu od bivšeg muža koji ju je zlostavljao.

Michael Loccisano/Getty Images

 

Tako je počela njihova priča. Prvi put su se zajedno u javnosti pojavili 2015. na dodeli "Oskara". 

Legendarni glumac dva puta je bio u braku. Koleginicom Megi Džonson oženio se 1953. i ostao s njom naredne tri decenije. Imaju sina i ćerku, a Klint je dobio još jedno dete tokom vanbračne afere.

Kevork Djansezian/Getty Images

 

Prvu suprugu je često varao, između ostalih i sa glumicom Sondrom Lok, sa kojom je kasnije uplovio u vezu. Međutim, ni njoj nije bio veran. Sa stjuardesom Džejslin Rivs dobio je dvoje dece, ali nije je odveo pred oltar. To je drugi put učinio tek 1996, sa 35 godina mlađom voditeljkom Dinom Ruiz.

Pročitajte: Klint Istvud u 88 godini upoznao vanbračnu ćerku i odmah su se zbližili

Bili su u braku do 2014, iste godine kada je upoznao Kristinu, takođe prilično mlađu od njega. Istvud, inače, ima ukupno osmoro dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti