Ko će naslediti milione Šenon Doerti: Bivši muž koji ju je bolesnu varao, majka ili neko treći

Ko će naslediti milione Šenon Doerti: Bivši muž koji ju je bolesnu varao, majka ili neko treći

Autor: | 21/07/2024

0

Bogatstvo Šenon Doerti čeka naslednike

Glumica Šenon Doerti preminula je 13. jula u 53. godini, posle duge i mučne borbe sa rakom dojke.

Neposredno pred odlazak, dok je još bila svesna, zvezda serija „Beverli Hils“ i „Čari“ zvanično se razvela od trećeg supruga, fotografa Kurta Isvarijenka, koji ju je, kako su mnogi tvrdili, bolesnu varao, ali nije hteo da joj da razvod. Papire je potpisao tek na dan njene smrti.

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

 

Američki mediji već danima spekulišu o tome ko će naslediti njene milione.

Pročitajte: Devet godina borila se s rakom - Šenon Doerti bila je hrabra i nepokolebljiva, ali najveću želju nikad nije ostvarila

Znajući da joj se bliži kraj, Šenon je nedavno podnela izjavu o svojim prihodima i troškovima. Mesečno je u proseku zarađivala 21.000 dolara zahvaljujući strimingu serije "Čari", navodi "Telegraf".

U dokumentu je navela da ima 251.000 dolara u banci i još milion i 880.000 u akcijama i obveznicama. Posedovala je nekretninu u vrednosti od tri miliona dolara i kuću u Malibuu od šest miliona dolara.

Photo by Kevork Djansezian Getty Images

 

Otkrila je još da ima 134.000 dolara penzije, kao i da duguje tri miliona dolara za hipoteku.

Šenon je optužila bivšeg supruga da je odbio da preda informacije o svojim prihodima, koje su njoj bile potrebne zbog razvoda. Fotograf je godišnje zarađivao dva do tri puta više od čuvene Brende. Njeni medicinski troškovi bili su ogromni i prelazili su 54.000 dolara mesečno, a osiguranje ih nije pokrivalo.

Za to vreme Isvarijenko se vozio privatnim avionom, uživao u spa-centrima, kupovao skupu garderobu i nakit, i istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da je izdržava. Ni trunku ljudskosti nije pokazao, istakli su prijatelji pokojne glumice.

Angela Weiss / Getty Images

 

Pošto nije bila sposobna da radi, sav prihod ostvarivala je zahvaljujući poslu koji je obavljala pre trećeg braka, preciznije od serije "Čari". Međutim, prestala je da se emituje 30. juna na striming platformi, a time je presečen i izvor jedine zarade koju je nekad velika zvezda imala.

Pročitajte: Svet ih je obožavao, bolest razorila, a sudbina odnela pod neobičnim okolnostima - Dilan i Brenda su...

Bogatstvo Šenon Doerti procenjuje se na oko pet miliona dolara. Pošto se razvela neposredno pred smrt, a skoro sve je stekla pre trećeg braka, najveći deo imovine verovatno je prepisala majci i bratu, koji su do kraja bili uz nju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jon Kopaloff/Getty Images

Najnovije vesti