Gori more, tope se planine, nestaje struja... Severina objavila opasne fotografije u bikiniju i izazvala opšti haos

Gori more, tope se planine, nestaje struja... Severina objavila opasne fotografije u bikiniju i izazvala opšti haos

Autor: | 21/07/2024

0

Severina u kupaćem kostimu zapalila jadransku obalu

Ceo region je čekao na njene fotografije sa letovanja i, evo, dobili smo više nego što smo se nadali. Severina Vučković objavila je slike s mora i, malo je reći, izazvala opšti haos na Jadranu.

Pre nego što pređemo na stvar, podsetićemo vas da hrvatska pop zvezda ima 52 godine. A kada bacite pogled na najnovije objave na njenom Instagramu, biće vam jasno da tim godinama vrlo uspešno prkosi.

Miloš Rafailović / ATAImages

 

Ovih dana njena oaza je malo ostrvo Vrnik u Korčulanskom arhipelagu. Tamo su nastale i slike u interesantnom kupaćem kostimu bež nijanse koja naglašava preplanuli ten.

Pročitajte: Severina zna - Ako niste ljubitelj leoparda, uz ovaj print ćete izgledati jako stylish

Donji deo modela ima široke detalje na kukovima, koji vizuelno stanjuju struk i ističu isklesane stomačne mišiće. Jesmo li već pomenuli koji je rođendan pevačica proslavila?

Tu je i asesoar - šešir koji, kako je napisala, „telo čuva“. U zemljanim tonovima je i marama. Figura je savršena, a filtere, čini se, nije koristila. Nisu joj ni potrebni, da budemo iskreni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

„Eto zašto je nestala struja u Dalmaciji“, „Svi vatrogasci hitno u Vrnik!“, „Zato je kolabirao internet u celom svetu“, „Seve kao sa druge planete“, „Isuse Hriste, upalite klimu“... Komplimenti ne prestaju da pljušte.

Pročitajte: Severina je napunila 52 godine, ali nema nameru da ostari - U čemu je tajna?

Neki su primetili i da se atraktivna Splićanka stopila s krajolikom, mediteranskim rastinjem i agavama oko nje, planinama u daljini, kamenjem. Jedan komentar koji se takođe može pročitati ispod slika mogao bi da zaokruži ovu priču – superžena!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Matea Smolčić Senčar

Pročitajte još

Najnovije vesti