Kažu joj da smrša, a ona u kupaćem bez pardona: Milena Popović nosi model za one u četrdesetim

Kažu joj da smrša, a ona u kupaćem bez pardona: Milena Popović nosi model za one u četrdesetim

Autor: | 22/07/2024

0

Kupaći kostim Milene Popović idealan u četrdesetim

Milena Popović, partnerka Igora Jurića, ne libi se da u četrdesetim pokaže zavidnu figuru i na društvenim mrežama počasti nas izazovnim fotografijama.

Instagram

 

Milenu često možemo da vidimo u interesantnim odevnim kombinacijama, a prošlog leta među objavama našao se i kupaći kostim Milene Popović koji možemo slobodno reći idealno pristaje damama u četrdesetim i to onim sa stilom!

Pročitajte: Preplanuli ten i dekolte u prvom planu - Vrelo i smelo izdanje Milene Popović nikog nije ostavilo ravnodušnim

Ona je na letovanju ponela jednodelni model u narandžasto-ciklama nijansama koji prekriva svaki višak na stomaku i bokovima i ujedno vizuelno izdužuje noge.

Ovo nije prvi put da se Milena odluči za jednodelni model kupaćeg kostima. Imali smo prilike da je vidimo u istom takvom, samo crne boje prethodnih godina.

Inače, udovica Olivera Ivanovića i partnerka Igora Jurića nedavno je ponovo izabrana za državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine, a trenutno uživa u zasluženom odmoru.

Ni najnovija fotografija nikog nije ostavila ravnodušnim. Malo je reći da je Milena Popović u izazovnom izdanju usijala mreže.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram / milena_bogdan

Pročitajte još

Najnovije vesti