Posle više od četiri meseca Seka i Veljko izašli u javnost i potvrdili: Istina je...

Posle više od četiri meseca Seka i Veljko izašli u javnost i potvrdili: Istina je...

Autor: | 22/07/2024

0

Seka Aleksić i Veljko Piljikić potvrdili sve

U to vreme dvadesetšestogodišnji Veljko Piljikić u javnosti je predstavljen kao „Švajcarac srpskog porekla“, koji je u život folk zvezde Seke Aleksić ušao kao lični telohranitelj, a garancija za posao bila mu je profesionalna karijera kik-boksera.

M.M./ATA Images

 

Prošlo je skoro 16 godina od trenutka kada je Veljko osvojio pevačicu, a kao kruna njihove ljubavi došli su sinovi Jakov i Jovan.

Pročitajte: Seka Aleksić donela odluku nakon priče da je Veljko napravio dete dadilji

Njihova ljubavna priča mnoge je asocirala na film „Telohranitelj“ sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom, međutim, kako je vreme odmicalo Veljka smo sve ređe imali prilike da vidimo na nastupima popularne pevačice, a skoro četiri meseca od supruga Seke Aleksić nije bilo ni traga, ni glasa.

Razloga za brigu ipak nema. Veljko je posle izvesnog vremena, ponovo stao uz svoju voljenu suprugu uhvatio je za ruku i doveo do bine.

Seka i Veljko su delovali vrlo srećno dok su dolazili na njen nastup u Beogradu i time začepili usta svima koji su pričali sve i svašta u poslednje vreme o njihovom braku.

Podsetimo, Seka Aleksić doživela je veliku neprijatnost i to ni manje ni više nego od korisnika sa društvenih mreža.

Ata Images

 

Naime, kako to obično biva, bila je dovoljna samo jedna objava na popularnoj društvenoj mreži X da se pokrene lavina dezinformacija i laži. 

„Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu“, glasio je status jedne korisnice koji je ozbiljno povredio pevačicu.

Seka Aleksić ubrzo je donela važnu odluku i ništa nije prepustila slučaju.

Pročitajte: On ošišan do glave, ona plava i sa viškom kilograma - Fotografija Seke i Veljka će vas šokirati, kakva promena FOTO

Ona se oglasila sa željom da stavi tačku na priču koja je prilično uzdrmala sve, s obzirom na to da oboje izuzetno neguju porodične vrednosti i svaki slobodan trenutak gledaju da provedu sa svojim sinovima Jovanom i Jakovom.

„Nemam komentara! Nije tačno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti”, rekla je Seka za Informer i spustila slušalicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti