Da je odličan glumac znamo svi, a evo šta Tihomir Stanić radi kad ga niko ne gleda

Da je odličan glumac znamo svi, a evo šta Tihomir Stanić radi kad ga niko ne gleda

Autor: | 22/07/2024

0

Nema sumnje da je Tihomir Stanić jedan od naših najboljih glumaca. Tome u prilog govori i njegova bogata karijera, ispunjena brojnim i raznovrsnim ulogama.

Luka Šarac

 

Poslednjih meseci je, kao i obično, bio okupiran poslom. Osim u pozorištu, angažovan je na čak tri snimanja budući da se rade nove epizode serija „Kamiondžije” i „Branilac”, kao i drama „Nobelovac” posvećena Ivi Andriću.

Pročitajte: Tihomir Stanić otvoreno o najtežim danima - Nemam kud, ostavili su me u ogromnim dugovima

Pre snimanja sam imao 95 kilograma i shvatio sam da moram da oslabim 15. Prvog dana snimanja video sam na vagi broj 80 i izgovorio sam glasno: „Tihomire, ti si čovek koji stiže na cilj”. Ta banalna činjenica mi je pomogla da sve, i predviđene i nepredviđene nedaće i prepreke, savladam lako uz odabranu ekipu – rekao je Tihomir Stanić nedavno u intervjuu za Novosti.

Priznati glumac otac je dve ćerke, koje imaju neobična imena – Milena Hana i Sofija Nađa.

- Moja mlađa ćerka je student produkcije i pozorišnog menadžmenta, moja starija ćerka sad radi na nekom filmu i jako je srećna, a njihova majka je dramski pisac i radi u pozorištu – otkrio je.

Pročitajte: Ćerke Tihomira Stanića imaju po dva imena -Neobična ljubavna priča Tike Stanića: Žena sa kojom imam dve ćerke, odbija da se uda za mene Jedna pomaže ugroženima, druga studira FDU

Iako se stiče utisak da se u njegovom životu, i privatnom i poslovnom, sve vrti oko umetnosti, Tihomir Stanić ima i momente koji su rezervisani za “matematički” hobi.

Ata Images

 

- Za svoju dušu ispunjavam sudoku. To volim, i kada rešim najteži sudoku osećam ponos i sreću kao da sam dobio svetsku nagradu.

- Sudoku mi je ogromna strast i to radim kada sam u avionu ili na nekom dalekom putovanju. Tada imam spremne gumice, hemijske i grafitne oslovke – ispričao je popularni Tika Stanić.

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Jelena Jovanov

Pročitajte još

Najnovije vesti