Zvanično razvedeni! Pevač stavio tačku na brak dug 25 godina

Zvanično razvedeni! Pevač stavio tačku na brak dug 25 godina

Autor: | 23/07/2024

0

Razvod Dženana Lončarevića odjeknuo u javnosti

Dženan Lončarević i supruga Samira zvanično su se razveli nakon 25 godina braka.

Kako Kurir saznaje, Dženan i Samira su u petak, 19. jula, konačno stavili tačku na odnos.

Pevač se sa suprugom nikada nije pojavljivao u javnosti, a živeli su na relaciji Beograd-Prijepolje.

Posle decenija na estradi Dženan je uspeo da sačuva privatni život za sebe, držeći se svojih načela, a pre nekoliko meseci je otkrio zbog čega ne želi da iznosi detalje iza svoja četiri zida, kao što radi većina njegovih kolega.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča.

Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to - objasnio je Dženan, a za medijske napise o njegovoj privatnosti koji su se s vremena na vreme pojavljivali u pojedinim tabloidima poput pisanja rekao je da ga ne dotiču, iako nije bio oduševljen temom.

Pročitajte: Prvo oglašavanje misteriozne žene Dženana Lončarevića - Otkrila šta se dešavalo u četiri zida, i to godinama

- Da sam znao da će biti takvih pitanja, ne bih pričao. Ja ne pričam o tim stvarima najiskrenije. Ne smeta mi ništa, može da priča ko šta hoće. Pričali su na početku svašta nešto kad sam došao u žižu interesovanja, tako da mi ne smeta apsolutno ništa - rekao je Dženan tada.

ATA Images

 

 

Samira i Dženan upoznali su se pre nego što je postao velika muzička zvezda, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2006. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Printscreen/ Pink TV

Pročitajte još

Najnovije vesti