Hju Džekman i Rajan Rejnolds zajedno na crvenom tepihu

Hju Džekman i Rajan Rejnolds zajedno na crvenom tepihu

Autor: | 23/07/2024

0

Sinoć je u Njujorku održana svetska premijera najvećeg letnjeg hita, Marvelovog najnovijeg nastavka "Dedpul i Vulverin". 

Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akteri, glumci Hju Džekman i Rajan Rejnolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi, a među posebnim zvanicama bili su i muzičarka Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon i drugi.   

The Disney Studios

 

Svetski mediji prenose utiske sa crvenog tepiha, a reditelj Šon Levi izjavljuje da se ne bi iznenadio da ovo nije završena priča između njega i Marvela. 

Iako slovi za treći nastavak franšize o Dedpulu, reditelj i producent Levi, poznat i po uspešnoj seriji "Stranger Things", spojio je dva velika i omiljena Marvelova lika - Dedpula i Vulverina.

- Oduvek sam bio fan Marvelovih filmova, bila je neodoljiva prilika da se pridružim franšizi i uradim nešto značajno drugačije - istakao je reditelj.   

The Disney Studios

 


Odmah nakon svetske premijere sledi domaća premijerna projekcija. 

Podsetimo, večeras u ponoć, u svim većim bioskopima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu održaće se prve projekcije filma "Dedpul i Vulverin", u kojima će fanovi i ljubitelji fantastičnih specijalnih efekata i dobrih priča moći među prvima da uživaju.


Broj prodatih karata za prikazivanje filma u američkim bioskopima i pre premijere najveći je broj prodatih karata u pretprodaji za neki film u ovoj godini, ali i najveći u poređenju sa svim filmovima iz Marvel franšize.

Od četvrtka, 25. jula, film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa.

The Disney Studios

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković The Disney Studios

Pročitajte još

Najnovije vesti