WOW! Holivudsko izdanje bračnog para Joksimović, Željko u fraku, a Jovana...

WOW! Holivudsko izdanje bračnog para Joksimović, Željko u fraku, a Jovana...

Autor: | 23/07/2024

0

Jovana i Željko Joksimović već su nas navikli da u ovo doba godine pošalju javnosti foto-razglednicu sa letovanja na nekoj egzotičnoj destinaciji, a neretko uživaju sa prijateljima krstareći duž grčke obale.

Instagram

 

Za sam kraj jula izabrali su drugačiji vid provoda. Tačnije, opredelili su se za Italiju, ali sudeći po objavama na Instagramu, Jovana i Željko nimalo ne liče na obične turiste.

Pročitajte: Troje dece i 43 godine života: Jovana Joksimović u kupaćem kostimu izgleda ovako FOTO

Štaviše, jedan od najpopularnijih bračnih parova sa ovih prostora, tokom boravka na Apeninskom poluostrvu potrudio se da izgleda holivudski.

Jovanu Joksimović odavno prati glas da je žena od stila na koju se treba ugledati. Omiljena voditeljka skoro da ne zna šta je modni promašaj. Svaki komad odeće za koji se opredeli, od farmerki do balske haljine, savršeno je izabran i još bolje uklopljen.

Instagram

 

Njen suprug Željko Joksimović nicmalo ne zaostaje kada je reč o praćenju modnih trendova.

Ukratko, nećemo pogrešiti ako kažemo da su Jovana i Željko Joksimović, koji su zajedno još od 2008. godine, usklađeni u svakom smislu – i porodičnom, i poslovnom, pa i modnom.

Instagram

 

Iako nije navela gde se tačno nalaze, Jovana Joksimović je uz naznaku “Travel diaries” objavila nekoliko fotografija sa koktela na kojima ona i Željko blistaju.

Pop zvezda opredelila se za klasičan frak i leptir-mašnu, a stajling je upotpunio markiranim naočarima za sunce.

Instagram

 

Sa druge strane, Jovana je izabrala dugu i usku crnu haljinu, koja joj je savršeno pristajala. Neobični rukavi od tila i savršene minđuše upotunili su odevnu kombinaciju, a neko bi rekao da je najlepše od svega – Jovanin osmeh.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović M.M. ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti