Pevačica sa Đokovićeve svadbe posle 10 godina otkrila šta se dešavalo na Svetom Stefanu: Jedno pravilo nije smelo da se prekrši

Pevačica sa Đokovićeve svadbe posle 10 godina otkrila šta se dešavalo na Svetom Stefanu: Jedno pravilo nije smelo da se prekrši

Autor: | 24/07/2024

0

Svadba Đokovića imala stroga pravila

Pre deset godina, posle trijumfa u Londonu kada je drugi put u dotadašnjoj karijeri osvojio Vimbldon, Novak Đoković izgovorio je sudbonosno „da” Jeleni Ristić.

Dogodilo se to 10. jula 2014. na Svetom Stefanu. Na večnu ljubav zakleli su se u crkvi, a potom, sa odabranim gostima, nastavili veselje na mondenskom poluostrvu.

‒ Kada sam je ugledao u venčanici, dok mi je prilazila sa osmehom, ostao sam bez daha. Izgledala je kao anđeo – otkrio je Novak u ekskluzivnoj reportaži za naš magazin.

Instagram

 

Jelena, koja je blistala u kreaciji kuće „Alexander McQueen”, priznala je da je u tim trenucima bila nervozna i da su joj suze potekle niz lice kada je videla Novaka.

‒ Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera.

Dok su se mladenci i poznate zvanice zabavljale na možda najluksuznijem svadbenom veselju, javnost je bila uskraćena za mnoge sočne detalje, ali deset godina nakon ceremonije, pevačica Aleksandra Dabović rešila je da nam bar malo dočara atmosferu sa svadbe Đokovića.

Pročitajte: Novak Đoković otvorio vrata kuće u Marbelji - Imali su 1 pravilo za uređivanje, komšije otkrile i koje

Pevačica je podelila svoje iskustvo kada je pevala na svadbi i prisetila se tog perioda u podkastu „Morava”.

- Pevala sam na svadbi Novaka Đokovića 2014. godine na Svetom Stefanu - rekla je, a voditeljku je zanimalo kakvo je to iskustvo.

- Tada sam prvi put jela predjelo koje danas, ajde da kažemo, možeš da vidiš češće. Tada je bilo neobično, dekorisano nekim voćem i kavijarom, neka pršuta. Nešto neoubičajeno – a onda je otkrila kako je došlo do toga da peva Novaku.

 

@morava.podcast Pevala sam na svadbi Novaka Đokovića - Aleksandra Dabić #aleksandradabic #zvezdegranda #grandproduction #srbija #balkan @majapet986 @aleksandradabic37 ♬ original sound - Morava podcast

 

- Ja sam tada radila sa jednim bendom, čiji je pevač bio njihov poznanik. I onda je to tako zapravo ispalo. Ali to je bilo vrlo strogo, u tajnosti. Morali smo da potpisujemo ugovor da ne smemo da se slikamo tamo. Imali smo čak i haljine koje su šili po našoj meri.

Da bi bile iste pevačice, da ne štrčimo previše. Da to ne bude sad kao ona je bila pevala, nego kome se pevalo. A u krajnjoj liniji da ne bi novinari obletali... - tvrdi Aleksandra.

Pročitajte: Govore da je kost i koža, a ona nosi samo jedan kupaći i izgleda savršeno - Jelena Đoković ovaj model ne skida

Dabovićeva je rekla i da je bakšiš bio fantastičan.

- To je bilo fantastično. Leteli smo avionom, što je u to vreme bilo jako skupo. Dva dana smo bili dole, u Bečićima. Sve je bilo samo na visokom nivou i ostalo mi u sećanju - bila je iskrena pevačica.

Angel Martinez/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Simon Hofmann / Getty Images for Laureus

Najnovije vesti