Kristina Kovač se vratila u Beograd, pa iskreno poručila: Svašta me savatalo

Kristina Kovač se vratila u Beograd, pa iskreno poručila: Svašta me savatalo

Autor: | 24/07/2024

0

Kristina Kovač, koja je pre nekoliko godina sa porodicom napustila Srbiju i preselila se u Švedsku, ponovo je u rodnom gradu.

Instagram

 

Prethodno je letovala u Dalmaciji, a pošto je veoma aktivna na društvenim mrežama, podelila je nekoliko fotografija sa odmora, na kojem je uživala sa suprugom i ćerkom od kojih se ne odvaja.

Pročitajte: Jednostavno, ali uređeno sa puno ljubavi - Zavirite u novi stan Kristine Kovač u Švedskoj FOTO

Poznata muzičarka, koja će ove godine proslaviti jubilarni 50. rođendan, nimalo nije opterećena fizičkim izgledom. Njenu odluku da stari prirodno, a godine nosi dostojanstveno, pozdravljaju mnoge žene koje je redovno prate na Instagramu.

„Meni divno, lepo, udobno i prijatno, imam miran san, seda, ne seda, koga briga”. „Prirodna žena”, „Godišnjica na pragu”, poručila je Krisitna Kovač.

Pevačicu nismo videli u Beogradu još od septembra 2022. godine, kada je doputovala na nekoliko dana kako bi prisustvovala sahrani svog oca Kornelija Kovača. Iako su mnogi očekivali da se sestre Aleksandra i Kristina, koje godinama nisu u dobrim odnosima, izmire u teškim trenucima za porodicu, to se ipak nije desilo.

Po svemu sudeći, od tada se ništa nije promenilo. No, možda hoće, budući da je Kristina Kovač trenutno ovde.

Pročitajte: Kristina Kovač na godišnjicu smrti oca objavila sliku sa sestrom Aleksandrom - Uradila sam najbolju stvar u svom životu

Prve utiske iz grada svoje mladosti podelila je u iskrenoj i emotivnoj objavi:

- Svašta me savatalo u BG-u, ali NE DAM SE. Zaustavi me žena na ulici danas da mi uputi tople reči – sve prati, sve zna, i tako iskreno pruža podršku, životnu – kao žena ženi. E, to su trenuci u kojima moje blesavo, otvoreno i iskreno prisustvo na mrežama ima svog smisla – jer pravi ljudi me zavole kao pravu osobu od krvi i mesa, uz sve mane i vrline, a ne kao neki izmišljeni alter ego besmislenog selebritija.

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti