Samo četiri dana posle venčanja: Bogdan Srejović objavio romantičnu fotografiju, ali bez supruge, evo gde je otišao

Samo četiri dana posle venčanja: Bogdan Srejović objavio romantičnu fotografiju, ali bez supruge, evo gde je otišao

Autor: | 24/07/2024

0

Bogdan Srejović posle venčanja otišao u manastir

Bogdan Srejović, ugostitelj i bivši dečko Cece Ražnatović, pre nekoliko dana stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Jovanom Ljubisavljević. Tajno venčanje održano je u manastiru Gračanica.

Ali, ako ste mislili da će se par odmah posle ceremonije uputiti na medeni mesec, što se i očekuje u ovakvim „situacijama“, to se nije desilo. Bar ne još.

Instagram

 

Naime, Bogan se sa prijateljima uputio na jedno mesto gde je ženama zabranjen ulaz. Krenuo je na Svetu Goru, do manastira Hilandar, u kojem je boravio i prošle godine u ovo vreme.

Pročitajte: Oženio se bivši Cece Ražnatović - Mlada dve decenije mlađa od pevačice, zasijala u neobičnoj venčanici

Odala ga je fotografija koju je objavio u Instagram storiju. Zalazak sunca nad morem, romantika, ali – nigde supruge. Samo je napisao „da nastavimo ka Svetoj Gori“.

Kako mnogi portali navode, lepa Jovana je u drugom stanju. Na ceremoniji kojoj je prisustvovao najuži krug bliskih ljudi blistala je u beloj venčanici širokog kroja.

Instagram printscreen

 

Bogdan Srejović posle venčanja je otišao na sveto mesto koje mu je blisko srcu i gde je pronašao mir - u zadužbinu Stefana Nemanje, okruženu visokim borovima i ukrašenu predivnim vrtovima.

Pročitajte: Bliskost s Bogom - Cecin bivši promenio život iz korena, mir i spokoj pronašao u Hilandaru

Kada se prošlog leta javio sa Hilandara, videli smo kako pomaže monasima u obavljanju svakodnevnih poslova. Boravak u starom srpskom manastiru na Atosu sigurno mu je prijao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti