JK tek sada smogla snage, objavila Laćinu poslednju sliku iz bolnice, preminuo je 10 dana kasnije

JK tek sada smogla snage, objavila Laćinu poslednju sliku iz bolnice, preminuo je 10 dana kasnije

Autor: | 25/07/2024

0

Poslednja fotografija Laće Radulovića pretužna

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio demo-snimak pesme Jelene Karleuše pod nazivom „Runda”, istu je objavila i pevačica na zvaničnom Instagram profilu, a potpisuje je Milan Laća Radulović.

F.S./ATA Images

 

Pop diva ubrzo je i objasnila da je snimak stigao u javnost mimo njene volje, a pesmu je napisao Milan Laća Radulović, preminuli sin tekstopisca Marine Tucaković.

- Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao.

Pročitajte: Jelena i Duško uspeli da se dogovore oko podele imovine - Kome ostaje vila na Dedinju, a kome luksuzni stan

Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi.

Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, odslikava zapravo ono kako se Laća osećao - rekla je Jelena za Telegraf.

Osim demo-snimka i sećanja na talentovanog sina Marine Tucaković, Jelena je objavila fotografiju nastalu samo deset dana pre nego što je Milan napustio ovaj svet.

Luka Šarac / Instagram

 

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre njegove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru), Laća je bio jedan od retkih koji me je konstatno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici!

On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola! Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslovno volela!

Pročitajte: Na grobu Marine Tucaković i njenih sinova najbolniji prizor - Simbol ljubavi majke i dece tik uz mermerni spomenik

Inače, tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, pustao mi je Karleušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno.

Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija! I za kraj.... krvave mi suze, ponovi RUNDE - napisao je Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, na zajedničkoj fotografiji sa Milanom koju je Jelena podelila na svom Instagramu.

instagram/karleusastar

 

Podsetimo, Milan Radulović umro je krajem decembra 2022. godine. Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je, navodno, uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti