Da li je baš on naslednik Gage Nikolića: Godine mu dobro stoje, a sede ne broji

Da li je baš on naslednik Gage Nikolića: Godine mu dobro stoje, a sede ne broji

Autor: | 25/07/2024

2

Dragan Nikolić ima naslednika na glumačkoj sceni

Prošlo je osam godina otkako nas je napustio Dragan Nikolić. Legendarni glumac ostavio je neizbrisiv trag na našoj kako glumačkoj, tako i društvenoj sceni, a njegovo ime i danas se izgovara s nesmanjenim poštovanjem.

Nebojsa Markovic/ Ata images

 

Mnogi su ga cenili i zbog višedecenijske ljubavi sa božanstvenom Milenom Dravić, a svi su složni u oceni da su mu godine donele neponovljivi šarm.

Pročitajte: Ovako su Milena Dravić i Dragan Nikolić postali najlepši par stare Jugoslavije

Iza Dragana Nikolića ostala je velika praznina, a kako vreme prolazi mnogi u njegovom mlađem kolegi vide dostojnu zamenu.

Vojin Ćetković glumačku karijeru započeo je u rodnom Kruševcu pre više od tri decenije. Publika ga je zavolela kao Branda u „Porodičnom blagu”, a upravo u toj seriji Dragan Nikolić je igrao njegovog oca.

Malo je poznato da je Vojina i Gagu vezivalo veliko prijateljstvo.

- U vojsku sam otišao direktno sa snimanja. Ispratili su me Glogovac i Dragan Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto - ispričao je svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Privatni album

 

Budući da je pred očima javnosti odrastao i sazrevao, publika je bila svedok njegove transformacije od pomalo stidljivog dečka iz unutrašnjosti do, po mnogima, najvećeg šmekera naše glumačke scene. Da ga i kolege vide u tom svetlu svedoči podatak da mu je u filmu „Toma” poverena uloga Dragana Nikolića.

Ata Images

 

Šarmantni glumac u braku je sa koleginicom Slobodom Mićalović, pa je i to jedan od razloga što njegov životni put asocira na Gagin, koji je decenije proveo sa Milenom. Osim toga, čuveni Gaga slavio je rođendan 20. avgusta. Vojinov je dva dana kasnije.

Pročitajte: Sloboda iz Leskovca, a Vojin? Dugo se nagađalo gde je rođen Ćetković

Bilo kako bilo, Vojin Ćetković ovog leta puni 53 godine, a nije mali broj dama koje smatraju da što je stariji izgleda sve bolje.

On sam, čini se, o toj temi i ne razmišlja previše. Štaviše, šestu deceniju nosi dostojanstveno i za primer.

- Životno iskustvo se vidi u svakoj čovekovoj bori, sedoj kosi ili bradi. Prosto, iskustvo se vidi - poručio je Vojin Ćetković u razgovoru za televiziju Una.

Una TV screenshot/RTS screenshot

 

Komentari (2)

Loading
Majat 19:34 25.07.2024
Odgovori

Nije Vojin ni bleda senka Gage Nikolića. Uz dužno poštovanje za mlade talente ali mislim da se još nije rodio glumac na našoj sceni koji bi se po harizmi i šarmu približio Gagi. On je bio jedinstven i nezaboravan, tako običan a tako izuzetan. Legenda u svakom smislu.

Lucky 16:37 26.07.2024
Odgovori

Dragan Gaga Nikolic je neponivljiv! Tako treba i da ostane! Cim nas je napustio ,brze bolje se bjelogrluc dohvatio njegovog nadimka ali,odustao je jos brze jer je vio ismejan do bola! Cetkovic ni u vicu ne moze zameniti Gagu! I ne samo on,niko! To vam dodje ovako. ,,Volim kad me uporedjuju s Monikom Beluci,,rece ceca. Ko te bre ikad poredio s njom! ?Pa i oni sto te vole takvu glupost nisu mogli da izreknu,ono ima idiota! Ostavite Gagu na miru!!!I danas pre gledam Nacionalnu klasu po ko zna koji put nego ove nove filmove a pogotovo serije!

Milan Petrović youtube printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti