Mnogi jedva čekaju da mu vide leđa: Novak otkrio šta ga čeka posle Pariza i da li će uskoro odsvirati kraj

Mnogi jedva čekaju da mu vide leđa: Novak otkrio šta ga čeka posle Pariza i da li će uskoro odsvirati kraj

Autor: | 25/07/2024

0

Novak Đoković otkrio da li će uskoro u penziju

Olimpijsko zlato je glavni cilj ove godine, i jedan od najboljih tenisera svih vremena dugo i temeljno se priprema da ostvari taj san. Put do finala mogao bi da bude lakši nego što se očekivalo.

Novak Đoković stigao je u Pariz i spreman je za Olimpijske igre. Pred sam start prestižnog događaja svet je obišla vest da je veliki favorit Janik Siner odustao od takmičenja, kao i da će se veteran Endi Marej posle turnira oprostiti od „belog sporta“.

Sean M. Haffey/Getty Images

 

Britanac završava karijeru, ali mora se priznati da je i srpski teniser, koji je u maju napunio 37 godina, „zreo za penziju“. No, ne predaje se, već pravi sijaset problema mlađim snagama koje kidišu sa svih strana.

Pročitajte: Novak Đoković otvorio vrata kuće u Marbelji - Imali su 1 pravilo za uređivanje, komšije otkrile i koje

Na konferenciji za medije u Parizu, na kojoj su govorili još neki vrhunski sportisti iz našeg olimpijskog tima, Novak Đoković otkrio je kada bi mogao da okači reket o klin.

Ako je verovati njegovim rečima, kraj se i ne nazire, bez obzira na ozbiljne povrede i ne tako dobre rezultate ove sezone.

Clive Mason/Getty Images

 

- Nemam penziju u mislima, iako bi neki voleli da se povučem - rekao je Nole, a prenosi sportal.rs.

- Ostalo je nekoliko nas da se takmičimo, naša era još traje. Naravno da je došla smena generacija sa Alkarasom i Sinerom, oni su zasluženo najbolji igrači sveta sada i nosiće ovaj sport u budućnosti.

Aaron Doster/Getty Images

 

- Sjajno je što mogu još da igram, kao Nadal i Vavrinka, to donosi dodatnu pažnju našem sportu. Sve dok uživam, takmičiću se - bio je izričit proslavljeni teniser.

Pročitajte: I Tara kreće tatinim stopama? Novak trenira sa ćerkom i ludo se zabavlja, pogledajte prizore koji su oduševili svet

Žreb neće biti lak, jer već u prvoj polovini takmičenja ide na večnog rivala Nadala. Turnir se igra na terenima Rolan Garosa, koji je Nole nekoliko puta osvajao, što je svakako jedna od olakšavajućih okolnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mike Hewitt/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti