Margo Robi više nije najlepša žena na svetu: Tron je preuzela ova zanosna plavuša, ali mnogi nisu oduševljeni izborom

Margo Robi više nije najlepša žena na svetu: Tron je preuzela ova zanosna plavuša, ali mnogi nisu oduševljeni izborom

Autor: | 25/07/2024

0

Najlepša žena na svetu u 2024. godini

Lepota je u oku posmatrača i o ukusima ne treba raspravljati, ali eksperti se prilikom nimalo lakih izbora za najlepše drže zlatnog preseka koji određuje koliko je nečije lice savršeno i privlačno.

Na pitanje ko je najlepša žena na svetu svako odgovara drugačije. Nekome je to Monika Beluči, nekome Merilin Monro... Prošle godine prvo mesto je pripalo Margo Robi, koja je bila u centru pažnje ne samo zahvaljujući savršenom izgledu, već i zbog sveprisutne priče o Barbi.

John Phillips/Getty Images

 

Međutim, zanosna Australijanka ovog puta je završila na četvrtoj poziciji. Sa trona ju je svrgnula Anja Tejlor Džoj, najlepša žena na svetu u tekućoj, 2024. godini.

Pročitajte: Barbi čeka bebu! Margo Robi trudna, a evo ko je srećni otac

Ocena prvoplasirane bila je 98,9 odsto. Skoro pa savršen rezultat kompjuterskog mapiranja lica, koje detaljno proračunava pozicioniranost očiju, nosa, usana, sklad, dimenzije...

Kada se sve spoji i zbroji, dobija se tih 98,9 procenata koliko je u finalu imala zvezda serije „Damin gambit“. No, mnogi nisu zadovoljni krajnjim ishodom.

Jon Kopaloff/Getty Images

 

Drugo mesto pripalo je Zendaji, dok je treće zauzela manekenka Bela Hadid.

- Ove potpuno nove tehnike kompjuterskog mapiranja omogućavaju nam da pronađemo odgovor na pitanje šta je to što nekoga čini fizički lepim. Tehnologija je korisna kada se planira operacija pacijenata - rekao je doktor Džulijan de Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju u Londonu.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Anja Tejlor Džoj ima 28 godina i najveće oči u Holivudu, a sada može da se pohvali i laskavom "naj" titulom koja se smatra zvaničnom.

Pročitajte: Barbi dijeta zaludela Srpkinje! Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

Zlatni presek je matematička jednačina koju su osmislili stari Grci kako bi izmerili lepotu. Najčešće se koristio u umetnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Matt Winkelmeyer/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti