Da li biste je prepoznali: Lea Kiš objavila sliku iz mladosti, zanosna u kupaćem kostimu

Da li biste je prepoznali: Lea Kiš objavila sliku iz mladosti, zanosna u kupaćem kostimu

Autor: | 26/07/2024

0

Lea Kiš novinarsku karijeru započela je u ranoj mladosti. Popularnost je stekla na RTS-u, gde je godinama uređivala i vodila neke od najgledanijih zabavnih emisija, zatim i na Pinku. Poslednjih godina angažovana je na televiziji Grand.

Ata Images

 

Jedna je od najobrazovanijih televizijskih voditeljki. Završila je menadžment u novinarstvu, a kasnije stekla i doktorsku titulu na Fakultetu dramskih umetnosti.

Pročitajte: Slike, klavir, skupoceni predmeti - Ovo je dom Lee Kiš koji održava sama, bez kućne pomoćnice

Porodica Lee Kiš profesionalno je usmerena ka novinarstvu. Tom profesijom bavi se njen suprug Momčilo Jokić, a stopama roditelja krenula je i naslednica Sara Mia. Diplomirala je filmsku režiju, a zatim je nastavila da se obrazuje pa je upisala i master studije.

Lea Kiš i njena ćerka Sara likom podsećaju jedna na drugu, a obe su vitke i plave.

ATA Images

 

Međutim, mlađe generacije ne pamte voditeljku iz perioda sa početka karijere. Tada je izgledala drugačije nego danas, a najveća razlika jeste tamnija boja kose.

U sezoni godišnjih odmora voditeljka se prisetila letovanja od pre dve i po decenije, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je sa ćerkom. Sara je na slici mala devojčica, a njena mama prezgodna mlada žena u crvenom bikiniju.

Instagram screenshot

 

Kakvo je vaše mišljenje, da li se Lea Kiš od tada promenila?

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti