Vreme je da javnost sazna! Ovaj detalj iz biografije Filipa Živojinovića će vas iznenaditi

Vreme je da javnost sazna! Ovaj detalj iz biografije Filipa Živojinovića će vas iznenaditi

Autor: | 26/07/2024

0

Biografija Filipa Živojinovića nepoznata

Sinove Lepe Brene i Bobe Živojinovića Stefana i Viktora javnost je upoznala pod ovim imenima, ali oni se zapravo ne zovu tako.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tačnije, njih dvojica imaju još po jedno ime, koje postoji i u njihovoj zvaničnoj dokumentaciji.

Kako su Viktor i Stefan rođeni u Americi, tradicionalno se na toj strani sveta dodaje i srednje ime, te su u dokumentima Stefan Emerald i Viktor Ernest.

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i, kao svi američki državljani, imamo to srednje ime - izjavio je Stefan jednom prilikom.

Ni Florida ni Monako: Aleksandra i Filip sa sinom pobegli na odmor, destinacija podigla mnogo prašine

 

Stefan je svojevremeno priznao i da ne voli da ga zovu Emerald.

- Drugovi me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram, kažu: Ajde, Esmeralda, smiri se, opusti se. Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: Što si mi, bre, dala to ime - otkrio je Stefan Živojinović svojevremeno.

Stefan je ipak majci oprostio što je izabrala ova neobična imena za njega i njegovog brata.

M. M./ATA Images

 

 

- Na kraju sam je razumeo. Ona je umetnik i želela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je jedna prelepa tirkizna boja. Kada na to pomislim, mirim se sa svojim imenom.

Lepo mi je ime kada pomislim na boju, ali kada ga preokreneš na zezanje, kad kažeš Esmeralda, onda uopšte nije lepo - priznao je Stefan svojevremeno.

Međutim i Bobin sin iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić ima dva imena – Filip Branislav, a ovaj detalji iz biografije Filipa Živojinovića doskoro je bio nepoznat.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti